hayırlı olsun hacım,(hiç sevmem bu lafı ama yazayım 😄 ) güle güle kullan 😜
Legendary is Back at GAIA with 85+7
· 38 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Crit ve Phy Reinforce yükselttimi iyi bir glavie olur. Hayırlı olsun.
Char çok güzel.
Oda Ne 😱
O
Old School
⭐ 19y
Harikasın okan abi çok yakışmış +9 la görmek isteriz
az kaldı kuzum +9 da alacağım bu sefer rüyam gerçek olacak 😎
az kaldı kuzum +9 da alacağım bu sefer rüyam gerçek olacak 8)
Okan abi bence çok masraf etme sakla paranı max 3 ay'a 100lvl gelicek ve 3 ay'da tadına varamazsın o +9'un..
hacım senin alchemyle igilenmen şart 😄 25hp nedir yahu o.O kaça aldın bu +7 glavie i?
teşekkürler yorumlar için alchemy olayına gelince ben hiç uğraşmam veririm parasını böyle full itemleri toplarım eksiksiz olarak kuzum gaiadan 1 ay uzak kaldım 90 oldum pc sattım laptop ile de giremedim kaldık şimdi toparlarım ben merak etme sen 😄
teşekkürler yorumlar için alchemy olayına gelince ben hiç uğraşmam veririm parasını böyle full itemleri toplarım eksiksiz olarak kuzum gaiadan 1 ay uzak kaldım 90 oldum pc sattım laptop ile de giremedim kaldık şimdi toparlarım ben merak etme sen :D
gaianın en iyisi olarak görmek isteriz abicim 🍺
C
cheng_xiao
⭐ 19y
herkezde +7 var
+9 görmek istiyoruz artık 😈
+9 görmek istiyoruz artık 😈
L
LoveForLife
⭐ 18y
Faça olmuş.Yakışır 😄
Hayırlı olsn aga. herşey güzelde dress çöpcü gibi göstermiş 😜 😄
Hayırlı olsn aga. herşey güzelde dress çöpcü gibi göstermiş 😜 :D
pirates dress'ten sonraki en güzel dress bu bence 😄
yorumlarınız için teşekkürler herkeste +7 var diyen tospayada cevabım gaiada 4 tanecik var 2 tanesi bir elemanda 1 tanesi bende 1 taneside başka birinde 😈 😁
C
cheng_xiao
⭐ 19y
ne gerek var şimdi tospa demeye
Ohoo abi hayırlı olsun super bir makina cok canlar yakacaksın. ^^
PS:KralsıN 😎
PS:KralsıN 😎
gaia valla bence çok hızlı =) adamlar da ne şans varsa sunlar patır patır kral olmak o.o biraz daha bişiler lazım mesela en basittten devil varken +33k hp o.o olmazı lazım en azından 😄 hayırlısı olsun ama =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap