Icerige atla
Extraloob

legend VII

· 10 Yanıt · 3.2K görüntüleme
G
Granad4 OP ⭐ 19y
Rusya'daki trl kanalında sro tanıtımı yapılıyodu.. sro ile öğrendiğim bazı konular
- nisanda yeni patch gelecekmiş ve bununla birlikte +3 ve sos gibi kıyafetlerde silahlarda olduğu gibi parlayacakmış
- bir silah en fazla +17 yapılabiliyomuş.. yani en son silah SOSUN + 17
- seal of earth itemler gelecekmiş.SOE dereceside +20
- 2010 da bu serverlar kore serverlarının aynısı olacakmış
- joymax ın aylık geliri 47 milyon $.. bağlantı ücreti içinse aylık 10 milyon $ ödüyorlarmıs.
- bünyesinde 62 gm varmıs ve gm lerin aylık geliri 7.500 $ ve yaptıkları iş ise 6 saat oyunda kalmak ve kendilerine gelen mailleri okumakmıs
- toplam server genişliği 6 TB (terabayt)mış
- knight ın 4 milyon, WOW un 8 milyon , SRO nun ise 11 milyon kullanıcısı varmıs ve 11 milyonun 4 milyonu aktif kullanıcıymıs
- microsoft SRO yu satın almak için teklif götürmüş ve SRO nun verdiği yanıt : "Hayaller Satın Alınmaz"
- SRO hep ücretsiz bi oyun olarak kalacakmıs "

ALINTIDIR.

dogru olabilirmi
10 Yanıt
H
Rusya'daki trl kanalında sro tanıtımı yapılıyodu.. sro ile öğrendiğim bazı konular
- nisanda yeni patch gelecekmiş ve bununla birlikte +3 ve sos gibi kıyafetlerde silahlarda olduğu gibi parlayacakmış
- bir silah en fazla +17 yapılabiliyomuş.. yani en son silah SOSUN + 17
- seal of earth itemler gelecekmiş.SOE dereceside +20
- 2010 da bu serverlar kore serverlarının aynısı olacakmış
- joymax ın aylık geliri 47 milyon $.. bağlantı ücreti içinse aylık 10 milyon $ ödüyorlarmıs.
- bünyesinde 62 gm varmıs ve gm lerin aylık geliri 7.500 $ ve yaptıkları iş ise 6 saat oyunda kalmak ve kendilerine gelen mailleri okumakmıs
- toplam server genişliği 6 TB (terabayt)mış
- knight ın 4 milyon, WOW un 8 milyon , SRO nun ise 11 milyon kullanıcısı varmıs ve 11 milyonun 4 milyonu aktif kullanıcıymıs
- microsoft SRO yu satın almak için teklif götürmüş ve SRO nun verdiği yanıt : "Hayaller Satın Alınmaz"
- SRO hep ücretsiz bi oyun olarak kalacakmıs "

ALINTIDIR.

dogru olabilirmi

Çok eski bir konu bu uzun zamandır bu yazı nette dolanıyor 😜
G
Granad4 OP ⭐ 19y
nette gezerken buldum dogrusu beni heyacanlandırdı
M
Misproject ⭐ 19y
nette gezerken buldum dogrusu beni heyacanlandırdı

bu geçen sene yazın popüler olmaya başladı yani 15 temmuz 2007 tarihinde falan ama hala gelmedi bunlar
O
ozy67 ⭐ 19y
" SRO hep ücretsiz bi oyun olarak kalacakmıs "

SRO'nun ucretsiz oldugunu kım soylemiş.... adam gibi oyun oynmak istiyorsan para harcamak zorundasın... en basit ornegi premıum almak durundasın..zorunlulk gıbı bişi hatta 😄
bu şekilde ucretsiz olmaya dewam etmek zorunda zaten.. yoksa uyelik ıcın para almaya baslasa ozamn su anki 11 milyon kullanıcı hesaplarını samaya baslar.... buda sronun hıc işine gelmez....
I
invaders ⭐ 18y
olabilir belki
M
MainMagic ⭐ 18y
taa geçen senelerden beri bu tanıtım var ancak sen hiç bu itemlerin tanıtımını gördünmü.Zaten gördüysen onlarda Media pk2 den yaptıklarını söylüyolar.
E
Extrovert ⭐ 18y
Ben ksro oynadım ama kıyafetlerin parladığını görmedim orda öyle bişey olsa ilk ksroda olur bence
G
garip_avci ⭐ 18y
Sro hep parasız olacak
😄 parasız mı? yaklaşık 3 senedir oynuyorum 1500 TL civarı para harcadım 😄 ve benden fazla harcıyanların olduğunu çok iyi biliyorum. birtek hesap alımı paralı değil bu gidişle oda paralı olur 😄
N
Nereus ⭐ 17y
Hayaller satın alınamaz ha 😄 Güzel cevap vermişler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: