17:00 da açılır bence...
LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI
· 627 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 27 / 32
Yanıtlar
BAşlarım Böyle Hizmette...Cocuk Oyuncağı Sanki..
D
deepresiph
⭐ 19y
Rev6 ya göre ixian a girme şansı var :D
=)))
%84 oldu 30dk kaldı yüklememe hadi hayırlısı
Zaaa, oyunu kuruyorum 😄
Okuldan koşarak geldim serverler açılmıştır die bi baktım halen kapalı ... Joymaxsı saygıyla andım...
Bence 17:00 da açılır çünkü rev6 ''LEGEND 5 WILL OPEN TONIGHT'' dedi ve 11:45 su anda o yuzden 12:00 oldumu 17 mart oluyor joymax saatine göre.
Okuldan koşarak geldim serverler açılmıştır die bi baktım halen kapalı ... Joymaxsı saygıyla andım...
Yeminle bende 😆
A
altanyunus
⭐ 19y
😄 rev6 15 dk vs bişeyler diyor 5 de açılırsa öpüp başıma 😄 koyacam 7 de açılırsa onların 😄 ta diyorum başkada bişey demiyorum ( nokta )
L
last_knight
⭐ 19y
topluca anıyoruz 😄
Yeminle bende 😆
Ben rapor aldım update biter bitmez giriyim diye.
Saat 5e10var fakat hala yayında değil delirmek üzereyim.. 😈
B
BroodMotheR
⭐ 17y
Az öncede dedim 18:00 da gelecek rev6 forumlarında okudum.
Bu işi bu kadar uzatacaklarsa bırakında bilen birinin eline werin şu oyunu 😄
A
AliceCullen
⭐ 17y
Yeminle bende 😆
Ben rapor aldım update biter bitmez giriyim diye.
Saat 5e10var fakat hala yayında değil delirmek üzereyim.. 😈
Her uptadede olduğu gibi bundada böyle olacağını bildiğim için okula paşa paşa gittim.
Bkz.Saat 16.53 Oyuna hala giriş yapılamıyor. daral:
J
jackdaniels.q
⭐ 16y
acıLdıııııııııııııııı
Arkadaşlar sizce hangi uniqe reverse atsam ve nerde çıkar ? 😆
Madem Altyapınız hazır değil haftaya devreye sokun neden milleti bu kadar saat bekletiyorsunuz.
ya tabi oyuna bile girdik...
lol makara:
B
BlackQueen
⭐ 18y
millet halisülasyon görmeye başladı oyunun açıldığını düşünüyolar ayıp be joymax
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD 128 Lv 14+2 Legend Weapon 13D Legend Set Job Set 6m sp Wizard/Cleric Pre+/13d legend (m) set fb/12d legend acc set Amnael 115 Nuker+105Wiz 160TL Legend 10 Sword. LEGEND SETLER