17:00 da açılır bence...
LEGEND 5 OK...Serverlar AÇILDI
· 627 Yanıt · 42K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 27 / 32
Yanıtlar
BAşlarım Böyle Hizmette...Cocuk Oyuncağı Sanki..
D
deepresiph
⭐ 19y
Rev6 ya göre ixian a girme şansı var :D
=)))
%84 oldu 30dk kaldı yüklememe hadi hayırlısı
Zaaa, oyunu kuruyorum 😄
Okuldan koşarak geldim serverler açılmıştır die bi baktım halen kapalı ... Joymaxsı saygıyla andım...
Bence 17:00 da açılır çünkü rev6 ''LEGEND 5 WILL OPEN TONIGHT'' dedi ve 11:45 su anda o yuzden 12:00 oldumu 17 mart oluyor joymax saatine göre.
Okuldan koşarak geldim serverler açılmıştır die bi baktım halen kapalı ... Joymaxsı saygıyla andım...
Yeminle bende 😆
A
altanyunus
⭐ 19y
😄 rev6 15 dk vs bişeyler diyor 5 de açılırsa öpüp başıma 😄 koyacam 7 de açılırsa onların 😄 ta diyorum başkada bişey demiyorum ( nokta )
L
last_knight
⭐ 19y
topluca anıyoruz 😄
Yeminle bende 😆
Ben rapor aldım update biter bitmez giriyim diye.
Saat 5e10var fakat hala yayında değil delirmek üzereyim.. 😈
B
BroodMotheR
⭐ 17y
Az öncede dedim 18:00 da gelecek rev6 forumlarında okudum.
Bu işi bu kadar uzatacaklarsa bırakında bilen birinin eline werin şu oyunu 😄
A
AliceCullen
⭐ 17y
Yeminle bende 😆
Ben rapor aldım update biter bitmez giriyim diye.
Saat 5e10var fakat hala yayında değil delirmek üzereyim.. 😈
Her uptadede olduğu gibi bundada böyle olacağını bildiğim için okula paşa paşa gittim.
Bkz.Saat 16.53 Oyuna hala giriş yapılamıyor. daral:
J
jackdaniels.q
⭐ 16y
acıLdıııııııııııııııı
Arkadaşlar sizce hangi uniqe reverse atsam ve nerde çıkar ? 😆
Madem Altyapınız hazır değil haftaya devreye sokun neden milleti bu kadar saat bekletiyorsunuz.
ya tabi oyuna bile girdik...
lol makara:
B
BlackQueen
⭐ 18y
millet halisülasyon görmeye başladı oyunun açıldığını düşünüyolar ayıp be joymax
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wts 15 dg legend +8 clean Çin weapon 15 dg legend +7 clean eu weapon 15 dg legend +7 clean Çin weapon wts s dewil male 15 dg legend clean çın itemler CELEUS DA +12 EU LEGEND SİLAH, +7 EU LEGEND SİLAH VE +7 EU LEGEND SHİELD 132 lv ch nuker hesap 15 dg legend spear ve 13dg legend set WTB 15DG LEGEND PRO OR 16DG LEGEND PRO ARMOR CHN SET PALMYRA DA VERİLİR KALİDE ALINIR 123 lwl BLADE FF 1 m sp'li 14 dg legend set 14DG LEGEND WEAPON