Videoyu nasıl siteye ekliyorduk 😄
Videoyu nasıl siteye ekliyorduk 😄

Glavie'in oyundan anladığı yok.. 12Dg geldiğinden beri glavie'in warriora karsı en buyuk yardımcıları olan kalkan ve iceberg skilini hic kullanmadı + glavie snow acmaz ( force yada w.rod dısında ) ..Skıll kullanım sırası cok cok yanlıs ona degınmıyorum bıle :/ Her dare devil yerken elıne hızlıca kalkan alması gerekıyor we tekrar glavie takıp stun skıllerını vurmalı falan falan.. cok eksik var
Glavie'in oyundan anladığı yok.. 12Dg geldiğinden beri glavie'in warriora karsı en buyuk yardımcıları olan kalkan ve iceberg skilini hic kullanmadı + glavie snow acmaz ( force yada w.rod dısında ) ..Skıll kullanım sırası cok cok yanlıs ona degınmıyorum bıle :/ Her dare devil yerken elıne hızlıca kalkan alması gerekıyor we tekrar glavie takıp stun skıllerını vurmalı falan falan.. cok eksik var
senin videolarını bekliyoruz ozaman 😗
senin videolarını bekliyoruz ozaman 😗
Intro bulabilsem videolara giriş yapcam da.. :)
introsuz yap sende :)
introsuz yap sende :)
Bak sana daha sacma bı fikir veriyim.. (: Introyu sen bana guzel bısey cabala et dur hazır olunca sole ben senden alıyım sonra begenırsem eklerım videoma koyarım siteye ^^
az kaldı hacm yaw bu aralar calısıyorum degısık bı ıntro ustunde pwp vıdeosu cektım zaten edıtı kaldı tek onlarda kısa işler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap