Icerige atla
Extraloob

Legend +2 glave VS +5 rare 2h :)

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
J
Jupiter OP ⭐ 15y

Videoyu nasıl siteye ekliyorduk 😄
16 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
eZFg0AaohWs son kodunu yazacaksın
P
Pikachu ⭐ 15y
X
xlorxlarge ⭐ 18y
güzel char skilleri tam yerinde basıyosn helal 😊
bluesman
bluesman ⭐ 17y
war char kullanımı zordur iyi kullanıyorsun.video güzel olmus eline sağlık 🍿
B
charı iyi kullanıyorsun fakat karşındaki de senin aksine çok kötü kullanıyor 😊
The47
The47 ⭐ 18y
karşındakinin oyundan anladıgı yok. kalkanın icewall ın varlıgından bi haber. 123 basıp duruyor.
K
KeepinGS ⭐ 16y
Glavie'in oyundan anladığı yok.. 12Dg geldiğinden beri glavie'in warriora karsı en buyuk yardımcıları olan kalkan ve iceberg skilini hic kullanmadı + glavie snow acmaz ( force yada w.rod dısında ) ..Skıll kullanım sırası cok cok yanlıs ona degınmıyorum bıle :/ Her dare devil yerken elıne hızlıca kalkan alması gerekıyor we tekrar glavie takıp stun skıllerını vurmalı falan falan.. cok eksik var
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Glavie'in oyundan anladığı yok.. 12Dg geldiğinden beri glavie'in warriora karsı en buyuk yardımcıları olan kalkan ve iceberg skilini hic kullanmadı + glavie snow acmaz ( force yada w.rod dısında ) ..Skıll kullanım sırası cok cok yanlıs ona degınmıyorum bıle :/ Her dare devil yerken elıne hızlıca kalkan alması gerekıyor we tekrar glavie takıp stun skıllerını vurmalı falan falan.. cok eksik var

senin videolarını bekliyoruz ozaman 😗
K
KeepinGS ⭐ 16y

Intro bulabilsem videolara giriş yapcam da.. 😊
X
xlorxlarge ⭐ 18y

Intro bulabilsem videolara giriş yapcam da.. :)

introsuz yap sende 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
introsuz yap sende :)

Bak sana daha sacma bı fikir veriyim.. (: Introyu sen bana guzel bısey cabala et dur hazır olunca sole ben senden alıyım sonra begenırsem eklerım videoma koyarım siteye ^^
X
xlorxlarge ⭐ 18y
introsuz yap sende :)

Bak sana daha sacma bı fikir veriyim.. (: Introyu sen bana guzel bısey cabala et dur hazır olunca sole ben senden alıyım sonra begenırsem eklerım videoma koyarım siteye ^^

Video yapımından anlamıyorum ben 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
az kaldı hacm yaw bu aralar calısıyorum degısık bı ıntro ustunde pwp vıdeosu cektım zaten edıtı kaldı tek onlarda kısa işler
X
xlorxlarge ⭐ 18y
az kaldı hacm yaw bu aralar calısıyorum degısık bı ıntro ustunde pwp vıdeosu cektım zaten edıtı kaldı tek onlarda kısa işler

En kısa sürede bekliyoruz ozaman 🤤
K
KeepinGS ⭐ 16y
KeepinGBuGi incoming 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: