D
deepresiph
⭐ 19y
emeğinize sağlık =)
Bu gameguard'ı acmıyorsa çat diye ban'ı yapıştırırlar benden söylemesi...
çalışmıyor bu bari insanları kandırmayın
Leetmol Loader
Öncelikle şunu belirtmek isterimki program çalıntı edit vb değildir..saatlerimizi alan bir çalışmadır.
Programın tasarımı ve kodlaması ben ve _MoLiBDeN_ tarafından yapılmıştır onada çok çok teşekkürlerimi iletiyorum güzel bir ekip çalışması oldu.
Programı her versionda güncelleyeceğiz,yeni özellikleri elimizden geldiği kadar ekleyeceğiz. v.1 deyiz henüz eksikliklerimiz yok değil
Kullanım ;
Önemli NOT : Sadece silkroad'ı C : Program Files / Silkroad da olanlarda çalışmaktadır başka türlü gameguardı kıramadık..Eğer Program Files'da kurulu silkroadınız yoksa ve de kullanmak istiyorsanız tek çareniz maalesef silkroadı Program Files'a kurmak
Önemli NOT 2 ; Vista ve Windows7 de botun Runtime error vermemesi için > Programa sağ tıklıyoruz > Özellikere giriyoruz > Uyumluluk sekmesine geliyoruz > Windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyoruz ve hatadan kurtuluyoruz.
[download]Rapidshare.com Loader İndir[/download]rar pass: http://www.extraloob.com
[download]Rapidshare.de Loader İndir[/download]rar pass: http://www.extraloob.com
arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum windows 7 uyumluluğu da yaptım silkradım da c de program filesta kurulu ama
Please Execute the ''Silkroad.exe.''
hatasını alıyorum sorun nedir acaba şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum windows 7 uyumluluğu da yaptım silkradım da c de program filesta kurulu ama
modeme ve bilgisayarına reset at sonra sro sayfasını aç ardından bunu çalıştır sorunsuzca çalışacaktır ^^
modeme ve bilgisayarına reset at sonra sro sayfasını aç ardından bunu çalıştır sorunsuzca çalışacaktır ^^
Gerek Acıklama Yapılmıs ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap