Icerige atla
Extraloob

Leetmol Loader Sro Version 1.236 Çalışan Tek Loader Yayında!

· 53 Yanıt · 12K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Leetmol Loader

Öncelikle şunu belirtmek isterimki program çalıntı edit vb değildir..saatlerimizi alan bir çalışmadır.

Programın tasarımı ve kodlaması ben ve _MoLiBDeN_ tarafından yapılmıştır onada çok çok teşekkürlerimi iletiyorum güzel bir ekip çalışması oldu.

Programı her versionda güncelleyeceğiz,yeni özellikleri elimizden geldiği kadar ekleyeceğiz. v.1 deyiz henüz eksikliklerimiz yok değil

Kullanım
;

Önemli NOT : Sadece silkroad'ı C : Program Files / Silkroad da olanlarda çalışmaktadır başka türlü gameguardı kıramadık..Eğer Program Files'da kurulu silkroadınız yoksa ve de kullanmak istiyorsanız tek çareniz maalesef silkroadı Program Files'a kurmak

Önemli NOT 2 ; Vista ve Windows7 de botun Runtime error vermemesi için > Programa sağ tıklıyoruz > Özellikere giriyoruz > Uyumluluk sekmesine geliyoruz > Windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyoruz ve hatadan kurtuluyoruz.

[download]Rapidshare.com Loader İndir[/download]rar pass: www.extraloob.com

[download]Rapidshare.de Loader İndir[/download]rar pass: www.extraloob.com

53 Yanıt
U
Ultioxen ⭐ 16y
Süper Oldu Brocum emegimize Saglık Güzel oldu 😘
W
WildKing ⭐ 19y
paylaşım için teşekkürler çok güzel program
L
LiFe__xL ⭐ 18y
owww bu cok ii oLdu ^^
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Süper Oldu Brocum emegimize Saglık Güzel oldu 😘

Yeahhhhhhhh 🤘 imzan herşeyin habercisiydi ama kimse birşey anlamadı tabiki 😈 Tüm Sro alemine hayırlı olsun 🤘
K
Kwanza ⭐ 17y
Tebrikler müthiş 🍺
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ellerinize sağlık 😘

ps:vayy be o kadar program yaptım bir şu sroya el atamadım ya ona yanarım 😢
V
volkanka ⭐ 17y
Hayırlı olsun dostum 😉
İyi iş çıkarttınız helal olsun.
B
Belarj ⭐ 17y
teşekkürler güzel olmuş
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Leetmol Loader

Öncelikle şunu belirtmek isterimki program çalıntı edit vb değildir..saatlerimizi alan bir çalışmadır.

Programın tasarımı ve kodlaması ben ve _MoLiBDeN_ tarafından yapılmıştır onada çok çok teşekkürlerimi iletiyorum güzel bir ekip çalışması oldu.

Programı her versionda güncelleyeceğiz,yeni özellikleri elimizden geldiği kadar ekleyeceğiz. v.1 deyiz henüz eksikliklerimiz yok değil

Kullanım
;

Önemli NOT : Sadece silkroad'ı C : Program Files / Silkroad da olanlarda çalışmaktadır başka türlü gameguardı kıramadık..Eğer Program Files'da kurulu silkroadınız yoksa ve de kullanmak istiyorsanız tek çareniz maalesef silkroadı Program Files'a kurmak

Önemli NOT 2 ; Vista ve Windows7 de botun Runtime error vermemesi için > Programa sağ tıklıyoruz > Özellikere giriyoruz > Uyumluluk sekmesine geliyoruz > Windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyoruz ve hatadan kurtuluyoruz.

[download]Rapidshare.com Loader İndir[/download]rar pass: http://www.extraloob.com

[download]Rapidshare.de Loader İndir[/download]rar pass: http://www.extraloob.com

Malazgirt'te oyuna başladın ve ihtiyacın olan programları hemen yayına sunuyorsun helal olsun kuzum başarılar 😘 ❤️
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Tesekkurler fakat.
Çalışan Tek Loader -
edx ? 😉
U
Ultioxen ⭐ 16y
Tesekkurler fakat.
Çalışan Tek Loader -
edx ? 😉

edx 1.236 yapılı deil sanırım 😊 😜
B
BlackQueen ⭐ 18y
Hard Mod da çalışıyor 😉 Emeğe saygı..
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Tesekkurler fakat.
Çalışan Tek Loader -
edx ? 😉

edx 1.236 yapılı deil sanırım 😊 :P

edx her versiyonda calisir 😘
S
Smirnoff ⭐ 17y
Ellerinize sağlık harika olmuş 🍺
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Uuuuuu mükemmel olmuş, sizde sanırım SRO 'nun ödülleri almasını bekliyordunuz hemen ardından sundunuz programı 😘 ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Teşekkürlerde edx de çalışyor hemde her versiyonda ^^
Special thx to Flexi
U
Ultioxen ⭐ 16y
Olsun Bizim Loaderimizde Süper ❤️
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Olsun Bizim Loaderimizde Süper ❤️

Yeni renk hava katmis hayirlisi olsun 😘 👍