Arkadaşlar LoL PBE de fazladan hesabı olan bana PM atabilir mi lütfen ? Çok ihtiyacım var 😊 Şimdiden teşekkür ederim.
League of Legends PBE üyelik lazım :)
· 20 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Adam bunun için üye olmuş 😄
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Olamaz mı kardeşim 😆 Cidden ço klaızm ya 🙄
Adam bunun için üye olmuş :D
Sırf bunun için üye olmayan biri olsaydın verebilirdim 🤝
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Böyle düşünmen bile bana yeter... Sağol yine de sonuçta zorla istemiyoz alkis: 👍
Böyle düşünmen bile bana yeter... Sağol yine de sonuçta zorla istemiyoz alkis: 👍
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Unutmayalım ki , bizlerde buraya gelirken genelimiz silkroad için geldik. Daha sonra birşeyler aldık verdik ve bugün hala buradayız 👍
Unutmayalım ki , bizlerde buraya gelirken genelimiz silkroad için geldik. Daha sonra birşeyler aldık verdik ve bugün hala buradayız 👍
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eskiden bu siteden ban yemeseydim belki bu duruma düşmezdim ne yazık ki her önüne gelen banlanırsa sonuç bu sin: Konu başlığının dışına çıktınız iyice alttarafı bir şey istedik sizden söylemediğiniz kalmadı sin:
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildiSırf bunun için üye olmayan biri olsaydın verebilirdim 🤝
Eskiden bu siteden ban yemeseydim belki bu duruma düşmezdim ne yazık ki her önüne gelen banlanırsa sonuç bu sin: Konu başlığının dışına çıktınız iyice alttarafı bir şey istedik sizden söylemediğiniz kalmadı sin:
gönderdim, takılırsın
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Bu mesaj khmers rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben senin için iyi birşey söyledim hacım 😳
Bizlerde buraya bilgi almak için gelmiştik , Daha sonra kalıcı olduğumuzu belirttim sadece 🤔
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildiSırf bunun için üye olmayan biri olsaydın verebilirdim 🤝
Ben senin için iyi birşey söyledim hacım 😳
Bizlerde buraya bilgi almak için gelmiştik , Daha sonra kalıcı olduğumuzu belirttim sadece 🤔
Ben hiç öyle önüne gelenin banlandığını görmedim.Bazen Modlarla bile tartıştığımız olur ama ne ban ne uyarı
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eski yönetimden bahsediyor olabilir 🍺
Ben hiç öyle önüne gelenin banlandığını görmedim.Bazen Modlarla bile tartıştığımız olur ama ne ban ne uyarı
Bu mesaj khmers rumuzlu uyeden alinti yapildi
Neden olmasın? Aramıza hoş geldin 🍺
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Neden olmasın? Aramıza hoş geldin 🍺
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
scared1 ben 2011 de üye olmuştum bilmiyorum eski yönetimi 😄
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiBen hiç öyle önüne gelenin banlandığını görmedim.Bazen Modlarla bile tartıştığımız olur ama ne ban ne uyarı
scared1 ben 2011 de üye olmuştum bilmiyorum eski yönetimi 😄
Aynen doğru söyledin kardeşim 🤝 Ayrıca teşekkür ederim beni düşünen herekse ve hesap veren kişiyede 😆 Özlmişim Extraloob'u 😄 Böyle sohbetler felan filan 👍
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiBen hiç öyle önüne gelenin banlandığını görmedim.Bazen Modlarla bile tartıştığımız olur ama ne ban ne uyarı
Aynen doğru söyledin kardeşim 🤝 Ayrıca teşekkür ederim beni düşünen herekse ve hesap veren kişiyede 😆 Özlmişim Extraloob'u 😄 Böyle sohbetler felan filan 👍
Beyler Lütfen birida bana atabilirmi çok uzun zamandır bulmaya çılışıyorum
bulan bence foruma atsın direk istemeyen azdır zaten 😄
Kimsede yokmu ya
1Bende yok ama olanında öyle verceğini sanmıyorum.Normal hesaplardan bile pahalı olanları var bronze tr ye kıyasla.
Çok gerekli ya fazla olsa süper olur. Aylardır peşindeyim
Arkadaşlar bana da PBE çarı verebilirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkür ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap