PBE üyelik lazim arkadaşlar verirmisinz
League Of Legends PBE
· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Hayır.
eyw kardeşim zorluyamam.
Millet ne yapıcak bu pbe üyelikleri bilmiyorum her yerde arıyorlar.. Arkadaş satın alırken bir tane de bana al dedim, pbeyi indirip denemeye üşeniyorum aylardır 😆

R
redragon1999
⭐ 13y
Bak kardeşim öncelikle lol de markete gir orda kod yeri var (lux sivir vs. yazığın) oraya bu kodu yaz kendi üyeliğinle pbeye gir kod :
REP-TR-N4HS4N4K0D
REP-TR-N4HS4N4K0D
Bu mesaj redragon1999 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bak kardeşim öncelikle lol de markete gir orda kod yeri var (lux sivir vs. yazığın) oraya bu kodu yaz kendi üyeliğinle pbeye gir kod :deniyorum.
REP-TR-N4HS4N4K0D
Bu mesaj redragon1999 rumuzlu uyeden alinti yapildi
gecersiz kod dedi kardeşim
Bak kardeşim öncelikle lol de markete gir orda kod yeri var (lux sivir vs. yazığın) oraya bu kodu yaz kendi üyeliğinle pbeye gir kod :
REP-TR-N4HS4N4K0D
gecersiz kod dedi kardeşim
ahahahah

Yorumları bırak ta PBE ney?
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lol Beta server'ı.Herşey ilk olarak orda olur.Yeni karakter item vs. Sınırsız sayılabilecek rp-ip oluyo(Her hafta belli bi miktar rp-ip yükleniyor).Şunuda söyliyim Büyük bi ihtimal amerika sunucularında oynanıyor ben ping'in 200'den aşağı düştüğünü görmedim.
Not:Kolay kolay üyeliğini paylaşan bulamazsınız.Satın alın
Yorumları bırak ta PBE ney?
Lol Beta server'ı.Herşey ilk olarak orda olur.Yeni karakter item vs. Sınırsız sayılabilecek rp-ip oluyo(Her hafta belli bi miktar rp-ip yükleniyor).Şunuda söyliyim Büyük bi ihtimal amerika sunucularında oynanıyor ben ping'in 200'den aşağı düştüğünü görmedim.
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Anladım. Sağolasın. Evet Ping yüksekse büyük ihtimal diğer kıtalardadır.
Bu mesaj Bulent_Amca rumuzlu uyeden alinti yapildiYorumları bırak ta PBE ney?
Anladım. Sağolasın. Evet Ping yüksekse büyük ihtimal diğer kıtalardadır.
Kaçtan gidiyor fiyat olarak ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap