Icerige atla
Extraloob

Laptopumda ilginç bişi :)

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Laptop fanımın sabah kalktıktan sonra acaip bi şekilde ses cıkardını gördükten sonra teknik servise götürdüm

Adamlar 100 TL dedi yeni fan alcaklardı sizce böle kullansam bişi olurmu yoksa yenisini alsammı fanın bu şekilde hiç ses cıkarmıo 😄
Fanı dışarda yapıstırdım böle ses cıkmıo 😄

12 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Fani sende değiştirebilirsin 15 20 liraya patlar en fazla
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Fani sende değiştirebilirsin 15 20 liraya patlar en fazla

İnternette baktım 45TL fanın fiyatı benim fanın aynısı
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Benim laptobun fandan da ses geliyor ama elektrikli süpürgeyle 2 dk fana tutunca ses felan kesiliyor, ne zaman ses gelirse böyle yapıyorum 🤘 🕵️
Herakross
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Laptop'ı bilmemde masaustu pc lerde acip icini supurgeyle temizleyince ses baya azaliyor.
SubDue
SubDue ⭐ 17y
hocam senin işin tam karadenizlilere benzemiş 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bati karadeniz de sayiliyor mu? 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
benim fanda fenalarda su sira, ses felan yok ama bazen bocaliyor patpatpat diye aniden sesler cikiyo durur gibi olup sonra tekrar devam ediyor emekli 😜
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
hocam senin işin tam karadenizlilere benzemiş :D

Karadenizliyim zaten 🍺

Bu ses öle fan sesi deil ya bildigin evde motor calısır gibi ses cıkarıyor normalde olmayan bi sesdi bakalım arada fanı söküp kullanıoyurm arada bu şekil idare ediyo simdilik 😊
Temet Nosce
hocam senin işin tam karadenizlilere benzemiş :D

Karadenizliyim zaten 🍺

Bu ses öle fan sesi deil ya bildigin evde motor calısır gibi ses cıkarıyor normalde olmayan bi sesdi bakalım arada fanı söküp kullanıoyurm arada bu şekil idare ediyo simdilik :)

Makineyi yakma da biggrint1
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Hocam sıkıntı debriyajda.Debriyaj kaçırıyor sen ona bi hidrolik yağı koyuver hiçbişiyi kalmaz 👴
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Laptopunu güzelce kapat , git 50 tl'ye fanını al tak öyle çalıştır.Takarken de dikkatli ol , doğru dürüst takamazsan işlemci ısınır zarar görür.Değil laptop normal pc bile işlemci fanı olmadan çalıştırılmamalı , yakarsın işlemciyi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: