Icerige atla
Extraloob

Çok Çok İlginÇ bişi Mobs Global Attı :S

· 42 Yanıt · 3.7K görüntüleme
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Arkadaslar daha demin SAMARKAND'da kasıodum Closier de bi baktım kesmeye gittim Closier Global atıo Shocked
işte resimler...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Fotolar ortada..üstüne üstük bide global i tıklayıp pm attım Hi.. diye 2 dk sora cvp werdi we can i see u.. yazdıımda şimdi zamanı deil dedi :S we bi daha cvp wermedi...
42 Yanıt
Y
walla ben bişi annamadım umut kardeş ilk defa böle bişi gördüm:s
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

walla ben bişi annamadım umut kardeş ilk defa böle bişi gördüm:s

korkuom blader birden ilk defa böle bişi yaşıom Shocked resmen mob la konusuom.. bi mob nick ile char acmak imkansız oyunda Confused
Y
hayretler içindeyim serwer da bi hata olabilrmi ki Confused
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

arkadas pm atmıs sen mobsun demiş hyr diye cvp wermiş.. arkadas yalan süleme resmini cektik demiş şimdi ses soluk yok Rolling Eyes
Y

arkadas pm atmıs sen mobsun demiş hyr diye cvp wermiş.. arkadas yalan süleme resmini cektik demiş şimdi ses soluk yok Rolling Eyes

Shocked
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

Shocked

aynen bende öyleyim şaştım kaldım :S..
M
mehmet125 ⭐ 19y
Garip ve ilginç.Başka birinin nickinden yazmasını biliyorum ama görüntü değşete düşürdü beni.Bu programı hemen bulmam lazım
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

Garip ve ilginç.Başka birinin nickinden yazmasını biliyorum ama görüntü değşete düşürdü beni.Bu programı hemen bulmam lazım

program oldunu sanmıyorum ben.. Gm olabilr
M
mehmet125 ⭐ 19y

GM o kadar işin başında önce işini doru düzgün yapsın.Onun için böle şeylerle uraşmaz.Ne programlar var biz bilmiyoz adamlar yapıyolar piyasaya sürmüyolar.
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

GM o kadar işin başında önce işini doru düzgün yapsın.Onun için böle şeylerle uraşmaz.Ne programlar var biz bilmiyoz adamlar yapıyolar piyasaya sürmüyolar.

bilmiorum artık ne oldunu bende şaşkınım
M
murat75 ⭐ 19y
puahahahaha usta çok iyisiniz ya ama bişey diyimmi helal olsun iyi kurgu yapmışınız valla bu olayda oyunlar döndüğü kesin bikere pc user olmasam bu resimlerle oynandığını hayatta anlayamazdım ayrı bu olay mask işi siz onu forumdaki bebelere yutturursunuz anca ama yinede saolun başarılı çalışma emek vermenizde güzel bişey Mr. Green Mr. Green extraokk
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

puahahahaha usta çok iyisiniz ya ama bişey diyimmi helal olsun iyi kurgu yapmışınız valla bu olayda oyunlar döndüğü kesin bikere pc user olmasam bu resimlerle oynandığını hayatta anlayamazdım ayrı bu olay mask işi siz onu forumdaki bebelere yutturursunuz anca ama yinede saolun başarılı çalışma emek vermenizde güzel bişey Mr. Green Mr. Green extraokk

ii sen öle düşün
H
HosenberG ⭐ 19y
oha bu ne böle Shocked
T
Torquel ⭐ 19y
Benim gercekse teorim:Closier adında bri rogue char var,kendini mask ile bu moba dönüştürüyor,ve global atiyor sorun yok burda. http://www.rev6.com/player.asp?id=653041

Ve buda kanıtı.Herada oynuyosun dimi Umut sen?Bu adam Hera'da bir rogue!!!
L
Lord_Rings ⭐ 19y
enteresan bir olay çözeriz yakında merak etmeyin extraokk
T
Tengrİ ⭐ 19y
iyide o adam mask taksa tıkladıgında 29 lvl diye göstermez hadi gösterdi diyelim ölünce exp vermez e hadi verdi diyelim mask lı bir adam ölünce eski şekline döner closier olarak yatmaz yerde öyle... Bunun Ne oldugunu Bilmiyorum ama ps de olabilir =)
T
Torquel ⭐ 19y

iyide o adam mask taksa tıkladıgında 29 lvl diye göstermez hadi gösterdi diyelim ölünce exp vermez e hadi verdi diyelim mask lı bir adam ölünce eski şekline döner closier olarak yatmaz yerde öyle... Bunun Ne oldugunu Bilmiyorum ama ps de olabilir =)

Ama tefadüfünde bu kdrı olmaz.Closier adında bi rogue......
L
Leet1 ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Yardımcı Olabildimmi? Twisted Evil
D
Defance ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
Yardımcı Olabildimmi? Twisted Evil

bende onu dıckekdım Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: