Icerige atla
Extraloob

Laptoptaki Isınma Sorunu ?

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
Aragornnn OP ⭐ 18y
Nette Gezerken Dikkatimi çekti Denemekte Yarar Var.
Laptoptaki Isınma Sorunu, Laptop çok ısınıyor nedeni ve çözümü nedir? Laptoptaki Fazla Isınma Sorununu Nasıl Çözerim?

Laptopların en büyük özellikleri her yere taşınabilmesi ve kullanılabilmesidir. Ancak laptopların hava dolaşımını sağlaması için düz bir zemine ve üzerinde bulunduğu zeminle kendi arasında ufak bir mesafe bulunması gerekir. Oysa yatak ya da yastık gibi yumuşak eşyaların üzerinde kullanılan laptopların sıcakları ciddi oranlarda artış gösterir; zira hava dolaşımı bu tür objelerin üstünde sekteye uğrar. Bu nedenle bu konuda azami dikkat gösterdikten sonra aşırı ısınma problemi, eğer laptopun kendisinden kaynaklanan bir problem yoksa, ortadan kalkacaktır.

14 Yanıt
H
Hyperion ⭐ 17y
laptopun işlemcisi ve gpu su zorlandığı zaman da ısınabiliyor =) en kolay çözüm alta bi laptop altlığı koymak
E
EmmaW ⭐ 19y
benimkide çok ısınıyor artık mecburen soğutucu aldım ama yinede bazen yetmiyor pc'yi zorlayınca 😜
R
Rochas ⭐ 16y
bendekı o kaddar ısınmıyor yahu koydugun yerlere dıkkat et 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
laptopun işlemcisi ve gpu su zorlandığı zaman da ısınabiliyor =) en kolay çözüm alta bi laptop altlığı koymak

üfürme hacım üfürme her laptop'ın fanı altta egzos görevi yapmak ters hava akımı oluşturursun bu sefer hepten ısınır kapanır durur 😁

PS : ki kaliteli laptop'ların hava kanalları arkadadır 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
ben altina kitap koyuyordum sol taraftaydi benim fan sol tarafi bos birakiyordum 0 sicaklik hatta - bile olabilir 😎
C
Chrysler ⭐ 16y
Soğutucu almalısın 20 TL bizim dükkanda vardı. Resim koyarım birazdan.
C
Chrysler ⭐ 16y

Resimdeki guven..... olan site bizim degildir.Göstermeliktir 🎅
S
SONBAHAR ⭐ 19y
benım bildigim cok ısınıyorsa içinde baya toz var demektir içini temizlettirdimi sorun kalkacaktır
U
Uprising ⭐ 19y
en güzeli sağlam bir soğutucu 😎
E
eagle1016 ⭐ 19y
ben altina kitap koyuyordum sol taraftaydi benim fan sol tarafi bos birakiyordum 0 sicaklik hatta - bile olabilir 8)

bende bu yöntemi kullanıyorum 😄 ama fanı değiştirmek daha mantıklı
B
Belarj ⭐ 17y
Masaüstüne geç laptopla artisliğin luzumu yok 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
K
Kai ⭐ 18y
Soğutucu iyi gider makara:
Z
Zeratul ⭐ 18y
bkz : packard bell

hava kanalı yanda ve 0 ısınma sorunu 😎