http://www.bimeks.com.tr/urun/120797/casper-nirvana-cn-bmc2410c.aspx
Bu laptop hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?Özellikle ısınma sorunu açısından.Şimdiden teşekkürler. 🍺 🍿
Laptop hakkındaki fikirleriniz?
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Casper'lerin genelinde ısınma sorunu vardır eğer sıkı bi oyuncuysa başka marka bakmalısın Örn:Toshiba,Asus,Lenovo,Samsung gibi.
eğer oyun oynayacaksan casper almamanı öneririm çok fazla ısınma sorunu var fakat bu ısınma sorununu fan alip kapatabilrsin yine de sıkıntı çekersin.
arkadaşlara katılıyorum casper oyun oynarken çok ısınan ve ısınınca performansı düşen bir makina ve o fiyata ondan daha iyilerini alırsın benim tavsiyem lenovo nun g serilerini alman daha uygun ve kalitelidir asla başın ağırmaz
Özellikleri çok hoşuma gitti 8 ram 2ekran kartı bu fiyata daha iyisini alabileçeğimi düşünmüyorum.
Casper mı Allah kımseyı elıne dusurmesın canım kardeşim.
Samsung R Serisi akar hiç tereddüt etme 200 lira fazla ver Casper yetkılı servısle akraba olma 😉
Samsung R Serisi akar hiç tereddüt etme 200 lira fazla ver Casper yetkılı servısle akraba olma 😉
Özellikleri çok hoşuma gitti 8 ram 2ekran kartı bu fiyata daha iyisini alabileçeğimi düşünmüyorum.
Zaten "alabileçeğini" düşünmeye gerek bile yok bu casper ın pazar oyunlarından başka bişey değil piyasada çok " aaa aga 10 gb ram var iyi la bu bilgisayar alah alah " diyen tip oldugu ıcın bu pazar oyunları her zaman tutmustur. Lakin son kullanıcılar özellikle Türkiye'de hiç bir zaman o bileşenlerin markasına, bus hızına, optimize çalışıp çalışmayacağına bakmaz.
özet geçiyorum : @1 yanlış yoldasın " aga aga 90 gb ram var iyidir " tiplerden olma etrafında bi bilen varsa iyice sor aynı seylerı soyleyecektir sana.
Zaten "alabileçeğini" düşünmeye gerek bile yok bu casper ın pazar oyunlarından başka bişey değil piyasada çok " aaa aga 10 gb ram var iyi la bu bilgisayar alah alah " diyen tip oldugu ıcın bu pazar oyunları her zaman tutmustur. Lakin son kullanıcılar özellikle Türkiye'de hiç bir zaman o bileşenlerin markasına, bus hızına, optimize çalışıp çalışmayacağına bakmaz.
özet geçiyorum : @1 yanlış yoldasın " aga aga 90 gb ram var iyidir " tiplerden olma etrafında bi bilen varsa iyice sor aynı seylerı soyleyecektir sana.
Sağol kararım baya bi değişti.Biraz daha bakıcam.
aşağıdaki ürünü al arkana bakma birdaha.ısınma sorunu yok.garantisi yerinde servis yapıyor.ilgili numarayı arıyorsun telefondan arızayı tespit ediyorlar arızalı parçayı getirip evinde işyerinde vs arızayı gideriyorlar.
http://www.exa.com.tr/dell/tasinabilir_ ... 15638.html
http://www.exa.com.tr/dell/tasinabilir_ ... 15638.html
Asusdan şaşma ben kullanıyorum
7/24Silkroad oynuyorum ve şuana kadar hiç ısınma problemi yaşamadım.
4Gb Ram 1Gb ekran kartım var..
Asusdan şaşma ben kullanıyorum
Asus ve Acer laptop fektörünü kopardı şuanda
W
WingsOfWind
⭐ 19y
^^ bu fiyata güzel özellikler vermişler ama yine de casper alınmaz hacım
🙄
🙄
C
CyperSpesiaL
⭐ 15y
asus kullanıyorum suan cok harika 3 sene oldu banamısın demiyor massallah canavar gibi xD
Şuan laptop alma yolundayım aklım baya bir karıştı.Artık orada bakıcam.Her an başka bir markayada kayabilirim herkeze yorumları için teşekkürler.
Aldım inş hayırlısı olmuştur.Öneriler için teşekkürler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap