Icerige atla
Extraloob

Laptop Almayı Düsünüyorun(Fikirleriniz??)

· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme
13 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ben alma derim o ekran kartı çok sorun çıkartır.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ürün çok pert ben sana alacağın laptop'ta olması gerekenlere yazayım sen bu özellikleri bütçene göre bulmaya çalış kuzum.

4 gb ram
amd işlemci
ati ekran kartı (onboard olmayacak)
hdmi çıkışı
win7 işletim sistemi
C
CapsLock OP ⭐ 19y
ürün çok pert ben sana alacağın laptop'ta olması gerekenlere yazayım sen bu özellikleri bütçene göre bulmaya çalış kuzum.

4 gb ram
amd işlemci
hdmi çıkışı
win7 işletim sistemi

🙏 😘
P
Pro ⭐ 18y

4 gb ram
amd işlemci
hdmi çıkışı
win7 işletim sistemi

Bence Performans Arayanlar icin Win7 Uygun Degil Abi summer4:
C
Cobalt ⭐ 18y

4 gb ram
amd işlemci
hdmi çıkışı
win7 işletim sistemi

yanlış, win7'nin Xp den aşağı kalır yanı yok vistayla win7 yi karıştırmayalım
P
Pro ⭐ 18y

4 gb ram
amd işlemci
hdmi çıkışı
win7 işletim sistemi

yanlış, win7'nin Xp den aşağı kalır yanı yok vistayla win7 yi karıştırmayalım

Ben Suan Win7 Ultima kullaniyorum onceden 6 client acardim bana misin demezdi ama Suan 6 client'te epey zorlaniyor Yakin Sure icersinde Xp'ye tekrar Donucem hic Bisey acik degilken 800mb ram kullaniliyor gozukuyor (Yani Win7 tarafindan) Peki Xp'de ?? Yane Arada Cok Fazla Bisi Yok Ama genede Performans Isteyenler Xp tercih etmesi daha iyi olur.
P
PC.support ⭐ 16y
Apple derim başkada birşey demem. Fiyatı El yakar.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
performans karşılaştırma yapmışsınız da gereksiz olmuş 2010 model bir işletim sisteminin performansı 2006 model bir işletim sisteminden kat ve kat üstün olacaktır geçmişle yaşamayı bırakın hayatı anı yakalayın ve güncel kalmaya özen gösterin lütfen.
R
RoyalFlash ⭐ 17y
ayrıca xp de 64bit sorunu çıkıyor rami felan görmüyor.Şimdi sen 6gb ram 1gb ekran kartı olan bi bilgisayara xp kurarsan ferarriyi el frenini çekerek sürmüşsün gibi olur
C
CapsLock OP ⭐ 19y
ayrıca xp de 64bit sorunu çıkıyor rami felan görmüyor.Şimdi sen 6gb ram 1gb ekran kartı olan bi bilgisayara xp kurarsan ferarriyi el frenini çekerek sürmüşsün gibi olur

yada 2gb ramli bilgisayara win7 kurarsan jaguara lpg takmıs gibi olur dimi 😁
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
lool
C
CapsLock OP ⭐ 19y
lenovo g555 nasıl bi incelermisinz acaba ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: