Icerige atla
Extraloob

Bu laptop hakkındaki fikirleriniz

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar ev arkadasım laptop almayı düşünüyor, mühendislik okuduğu için kullandıgı yazılımların bilgisayarı zorlayacağını düşünüyor
Monsterın iş serisinden bu bilgisayar hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?
(ram 16 olarak yükseltilecektir)
10 Yanıt
Temet Nosce
Uygundur ancak oldu ki bir kaç oyun oynayayım derse oynayamaz. Arkadaşın hangi yazılımları kullanıyor?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Bu solidworks autodesk vb programlar.. Sonrasında gaming serisinden bir pc almaya kararlaştırdık. Ben bundaki ekran kartını ilk defa gördüm. Yani oyun bilgisayarında ki ekran kartından bunu farklı yapan nedir?
Temet Nosce
Quadro ekran kartları 3D modelleme tarzı programlar için üretilmiştir. Oyun için üretilen ekran kartından farkı çok fazladır, çoğu oyun bu ekran kartını tanımıyorum deyip oyunu açmayabilir de.

Şöyle örnek vereyim oyun için üretilmiş ekran kartları spor bir araba, workstation ekran kartları ise büyük bir kamyon. İkisinin de amaçları farklı.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Anladım sanırım her ikisini de az çok gaming serisi halledebilir
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bilgim fazla degil ama mimar yada surekli cizim yapacagi bir sey okumuyorsa gerek yok. Bizim arkadas muhendislik okuyor ama teknik resimden ileri gitmedi cizdikleri. Bence de gaming bir laptop daha iyi olacaktir.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Collapse
Collapse ⭐ 16y
https://youtu.be/irE7VsLS0hE

Şu videodan anladığım kadarıyla mühendislik için yapılacak çizimler gaming kartla yapılabilir.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar pc geldi freedos, usbden format işlemini başlatamıyoruz görmesine rağmen işlem başlamıyor, boot ekranında usb'yi seçince ekran gidip geliyor yine aynı ekran.. Usbde sıkıntı yok başka pcde denendi. Nedeni ne olabilir?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
çok ilginç bir şekilde kendi kafasına göre basladı sorun çözüldü yani
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
çok ilginç bir şekilde kendi kafasına göre basladı sorun çözüldü yani

ss isterik
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: