Oynadığım her online oyunda çok fazla lag oluyor. Lag herkes de olur demeyin kimse de yokken sadece bende oluyor 1vs1 online oyunlarımızda bile lag oluyor bunun çözümü varmıdır ?
Lag Sorunu
· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
ttneti bombala o zaman bişe olmaz ama genede oyunu sağlayan serverlerde de olma olasılığı var
Yok ya ttnet yada oyunla alakalı değil kimsede yokken bende oluyor diyorum herkes ttnetli o zaman onlardada olması lazımdı
Oynadığım her online oyunda çok fazla lag oluyor. Lag herkes de olur demeyin kimse de yokken sadece bende oluyor 1vs1 online oyunlarımızda bile lag oluyor bunun çözümü varmıdır ?
🙄
🙄
Cvp Veren Yokmu ?
Cvp Veren Yokmu ?
ne oldu hacım sendedemi aynı sorun var yoksa
Onun aynısı bende de oluyordu. Büyük ihtimalle PC kasıyordur. drotalion'ın bir konusu var. %180 hızlandırma diye. Çok işime yaradı ve bırak kasmayı, sanki PC'de 2gb ram takılıymış gibi hızlandı.
[F New]Solo Gitarist
Benim pc kasmıyor ama hacım sro açıkkan dmc 4 oynuyorum 😄 kasmayla alakası yok grafikleri high da iken lag oluyor bütün grafikleri düşürüyorum yine lag oluyor başka bir sorun var bence 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap