Icerige atla
Extraloob

Lag Sorunu

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
Aleral OP ⭐ 18y
Oynadığım her online oyunda çok fazla lag oluyor. Lag herkes de olur demeyin kimse de yokken sadece bende oluyor 1vs1 online oyunlarımızda bile lag oluyor bunun çözümü varmıdır ?
10 Yanıt
4
486dx4 ⭐ 19y
ttneti bombala o zaman bişe olmaz ama genede oyunu sağlayan serverlerde de olma olasılığı var
A
Aleral OP ⭐ 18y
Yok ya ttnet yada oyunla alakalı değil kimsede yokken bende oluyor diyorum herkes ttnetli o zaman onlardada olması lazımdı
A
Aleral OP ⭐ 18y
Oynadığım her online oyunda çok fazla lag oluyor. Lag herkes de olur demeyin kimse de yokken sadece bende oluyor 1vs1 online oyunlarımızda bile lag oluyor bunun çözümü varmıdır ?
A
Aleral OP ⭐ 18y

🙄
A
Aleral OP ⭐ 18y

🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Cvp Veren Yokmu ?
A
Aleral OP ⭐ 18y
Cvp Veren Yokmu ?

ne oldu hacım sendedemi aynı sorun var yoksa
.NET
.NET ⭐ 19y
Onun aynısı bende de oluyordu. Büyük ihtimalle PC kasıyordur. drotalion'ın bir konusu var. %180 hızlandırma diye. Çok işime yaradı ve bırak kasmayı, sanki PC'de 2gb ram takılıymış gibi hızlandı.
[F New]Solo Gitarist
A
Aleral OP ⭐ 18y
Benim pc kasmıyor ama hacım sro açıkkan dmc 4 oynuyorum 😄 kasmayla alakası yok grafikleri high da iken lag oluyor bütün grafikleri düşürüyorum yine lag oluyor başka bir sorun var bence 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: