Icerige atla
Extraloob

Oyunda Lag veya donma sorunu olan

· 14 Yanıt · 5.5K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Sa arkadaslar oyunda dediğim gibi lag veya donma sorunu olan varmı yaklasık 10 gunden beri bende var tek dun yoktu bugun yine basladı iyice oyundan sogudum sikillere basıyorum 3 sn sonra vuruyo hiç boyle olmazmı 10mb netim var hala anlamıs deyilim 1 kişi cıksın bendede var desin gam yemicem ™
14 Yanıt
B
BayPipo ⭐ 16y
bendede var 10 gündür aynı şekilde joymaxa sövüyorum setime + denedim mal gibi gitti hepsi 😊 1200 silkim var daha basmıyorum
B
BayPipo ⭐ 16y
bendede var 10 gündür aynı şekilde joymaxa sövüyorum setime + denedim mal gibi gitti hepsi 😊 1200 silkim var daha basmıyorum
B
BayPipo ⭐ 16y
Joymaxın adiliğidir bu başka değil event getiriyolar sürekli lag var ....
L
aynısı bendede var kardesim s.....m bu joymaxı !
L
olsun olur arada 😄
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Bendede aynı sorun var sadece isroda oluyor bu geç algılama sorunu.Joymaxın gezegenin öte tarafındaki sunucuları yüzünden oluyor bunlar hep sanki kore server'ı yok sunucularının hepsi korede isronun %80 i avrupalılardan oluşuyor neden avrupada sunucu açmazlarki?
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
ben servera giremiyorum

oyunda lag arada oluyo ama yani fazla abartılcak bi şekilde değil.
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
ben servera giremiyorum

oyunda lag arada oluyo ama yani fazla abartılcak bi şekilde değil.

eminimki oyunda 1 sn donma bile cok fena pwp yada mobs keserken hiç zevk almıyor insan paso küfür 😄 ™

boyle bi oyuna 0 lag olması lazım ne deyim ya bu ara cok fena koyuyo bu oyun donama sorunu ™
W
WikiLeaks ⭐ 17y
yurtdışı sunucularıyla alakalı birşey bir ay önce başladı bende ama şuan normal
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
cok pis koyuyo su donma sorunu su aralar bakam duzelcekmi duzelmesse nolur bilemiyom :S ™
T
Tubifex ⭐ 17y
bildiğim kadarıyla 3 serverda var bu sorun sadece Maya, Azteca ve Mena. sitedeki açıklamaya görede bağlantı sorunlarının üstünde çalıştıklarını yazmışlar o kadar 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
sali günleri chekten sonra hiç sorun yok ama bakalım yarın ne olucak aynı yine donarsa çok pis sovucem bilginize 😄 ™
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
amk donması yine basladı sonumuz iyi deyil diyom bu kadar amk ™

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: