Sa arkadaslar oyunda dediğim gibi lag veya donma sorunu olan varmı yaklasık 10 gunden beri bende var tek dun yoktu bugun yine basladı iyice oyundan sogudum sikillere basıyorum 3 sn sonra vuruyo hiç boyle olmazmı 10mb netim var hala anlamıs deyilim 1 kişi cıksın bendede var desin gam yemicem ™
Oyunda Lag veya donma sorunu olan
· 14 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bendede var 10 gündür aynı şekilde joymaxa sövüyorum setime + denedim mal gibi gitti hepsi 😊 1200 silkim var daha basmıyorum
bendede var 10 gündür aynı şekilde joymaxa sövüyorum setime + denedim mal gibi gitti hepsi 😊 1200 silkim var daha basmıyorum
Joymaxın adiliğidir bu başka değil event getiriyolar sürekli lag var ....
L
LasTRomanCe
⭐ 15y
aynısı bendede var kardesim s.....m bu joymaxı !
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
olsun olur arada 😄
Bendede aynı sorun var sadece isroda oluyor bu geç algılama sorunu.Joymaxın gezegenin öte tarafındaki sunucuları yüzünden oluyor bunlar hep sanki kore server'ı yok sunucularının hepsi korede isronun %80 i avrupalılardan oluşuyor neden avrupada sunucu açmazlarki?
ben servera giremiyorum
oyunda lag arada oluyo ama yani fazla abartılcak bi şekilde değil.
ben servera giremiyorum
eminimki oyunda 1 sn donma bile cok fena pwp yada mobs keserken hiç zevk almıyor insan paso küfür 😄 ™
boyle bi oyuna 0 lag olması lazım ne deyim ya bu ara cok fena koyuyo bu oyun donama sorunu ™
yurtdışı sunucularıyla alakalı birşey bir ay önce başladı bende ama şuan normal
cok pis koyuyo su donma sorunu su aralar bakam duzelcekmi duzelmesse nolur bilemiyom :S ™
bildiğim kadarıyla 3 serverda var bu sorun sadece Maya, Azteca ve Mena. sitedeki açıklamaya görede bağlantı sorunlarının üstünde çalıştıklarını yazmışlar o kadar 😄
sali günleri chekten sonra hiç sorun yok ama bakalım yarın ne olucak aynı yine donarsa çok pis sovucem bilginize 😄 ™
amk donması yine basladı sonumuz iyi deyil diyom bu kadar amk ™
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap