Arkadaslar benim yüzüm yağlı ve pütürlü burnumun üstünde siyah noktalar var.Bana kullandığınız güzel,ucuz ve memnun kaldığınız yüz temizleme losyonları,tonikleri,peelingleri vb. kullandıgınız ürünleri söylermisiniz?
Şimdiden teşekkürler.Bence böyle topiclerde olmalı bu forumda. 👍
>>>Kullandığınız Yüz Temizleme Jelleri neler?<<<
· 8 Yanıt · 889 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Ben sadeyim 😊
sade olmasına bızde sadeyız.sadece yüzüm yağlı ve yüzümün yağını siyah nokta ve sivilcelerin cıkmasını önlemek için birşeyler kullanmak gerekiyo bununla sadeliğin ne alakası war anlayamaıdm?
walla en kalitelisi clinic ürünleri lakin onlarda pahalı, lakin şu anda alternatif bir sürü peeling ve temizleme jelleri mevcut alıp kullanmanda fayda vardır.
Adrien Arpel - Skin Care
Cok Guzel Yuz Bakımı Kremi !
Cok Guzel Yuz Bakımı Kremi !
Cellex-C - Skin Care
Buda Goz Kremim 😄
C - Advanced-C - Eye Care C - Enhancers - Eye Care C - Formulations Advanced-C - Eye Care
C - Advanced-C - Night Care C - Enhancers - Night Care Cleanser
C - Betaplex - Cleanser C - Formulations - Body Care Day Care
C - Betaplex - Day Care C - Formulations - Day Care Eye Care
C - Betaplex - Night Care C - Formulations - Eye Care Night Care
C - Enhancers - Body Care C - Formulations - Night Care
Buda Goz Kremim 😄
C - Advanced-C - Eye Care C - Enhancers - Eye Care C - Formulations Advanced-C - Eye Care
C - Advanced-C - Night Care C - Enhancers - Night Care Cleanser
C - Betaplex - Cleanser C - Formulations - Body Care Day Care
C - Betaplex - Day Care C - Formulations - Day Care Eye Care
C - Betaplex - Night Care C - Formulations - Eye Care Night Care
C - Enhancers - Body Care C - Formulations - Night Care
sade olmasına bızde sadeyız.sadece yüzüm yağlı ve yüzümün yağını siyah nokta ve sivilcelerin cıkmasını önlemek için birşeyler kullanmak gerekiyo bununla sadeliğin ne alakası war anlayamaıdm?
kullanmıorum bağımında söyledim 😘
yaşin 17- ise normaldir sakallar cıkmaya başladıgında bol bol arko en fresh inden
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap