Icerige atla
Extraloob

Bir kıza muhabbet açarken neler söylenmeli neler söylenmemel

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
R
Rock'nRolla OP ⭐ 19y
ya ben bi kızla konuşmaya çalışıyorum bi türlü muhabbet açamıyorum nasıl muhabbet açabilirm ? Yardım edin bu iş hotan-dw kervana benzemiyor ! Idea Idea
9 Yanıt
O
Manitan var mı deeeeeeeeee headbang2ft9
Mr. Green Mr. Green
En baş onu de yoksa başla kafana göre Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ilk kaide,heyecanlanmayacaksin... Sanki sen onu degilde o seni tavlamaya calisiyor gibi hissettireceksin... Kendine guvendigini gostereceksin... Ufak bakislar atacaksin,en onemlisi sabredeceksin... Gerisi ise dilde biter,o da sende varmidir bilemem...
E
Exqusei ⭐ 19y
bence direck yumul kızın üstüne kesin çözüm. beklemekten iyidir nede olsa hmm
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Ilk kaide,heyecanlanmayacaksin... Sanki sen onu degilde o seni tavlamaya calisiyor gibi hissettireceksin... Kendine guvendigini gostereceksin... Ufak bakislar atacaksin,en onemlisi sabredeceksin... Gerisi ise dilde biter,o da sende varmidir bilemem...

+1 ama dilin yoksa hic deneme bile (sahsen cok hissettim dilin eksiklini Confused )ama dil varsa Direk yumul kıza acıL dök icini Very Happy
[ek #12654]
K
kurmay ⭐ 19y
bence önemli olan tip değil son yıllarda bunu gördüm allahın meymunu bile fıstıklarla çıkıo önemli olan laffta bitiyo onuda bana sorma hiçç beceremem
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
bende çok noobum bu konuda kervan yatırmaya benzemio santam bak şöle bi dene istersen bölece allahın maymunu cazip gelebilir ona hızlıca ve anlaşılmaşacak şekilde seni seviyorum de 1-anlar ve sana evet yada hayır der 2-anlamaz nededin der sende ona zıttt gaffayı gazıt dersin (bu işe yarıomu hem bi bisi aydınlatırsın) 3-en gsl ihtimal anlar ama anlamas gibi yapar en rahatlatıcısı budur bu + demek oluo sanırım extraokk
M
Mr_BOB ⭐ 19y
sabret yavas yavas bıgun yanlıs kaldıgında patlat bombayı hayır derse eterı basar kacırırız senın ıcın hacım Very Happy Mr. Green
S
hehe fikrim yok Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: