Icerige atla
Extraloob

Ksro yeni stil ^^

· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Evet arkadaşlar ksroya yeni stil geldi camera falan değişti iyi yönleri de var kötü yönleri de en iyi yönü cave haritaları 😁 Bide bişeyi anlamadım ekrarnın en aşşasında exp bar gibi bişey var ama ne ? ?
10 Yanıt
K
KisSsKe ⭐ 17y
Update dolmak üzere %82 😄 dolsun bakalım...
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
Update dolmak üzere %82 😄 dolsun bakalım...

evet geç doluyor sagopa senmisin
K
KisSsKe ⭐ 17y
Bro ben BatuhaN.
E
EmmaW ⭐ 19y
bende dün yükledim bi baktım çok değişmiş o exp barıda çözdüm olay şu ; hani eski exp yazan yerde sadece yüzde yazıyor aşağıdaki exp yeride her %10 için %100 lük yer dolduruyor mesela exp 88 diğelim o aşağıdaki barda şöyle yazıyor 8(kaçıncı %10da olacağı) o exp bardada %80 i dolacak exp 90 olunca tekrar 0 lanıyor orası %100 olunca up 😄
F
fesat ⭐ 17y
:D:D
sarkolata
sarkolata OP ⭐ 17y
bende dün yükledim bi baktım çok değişmiş o exp barıda çözdüm olay şu ; hani eski exp yazan yerde sadece yüzde yazıyor aşağıdaki exp yeride her %10 için %100 lük yer dolduruyor mesela exp 88 diğelim o aşağıdaki barda şöyle yazıyor 8(kaçıncı %10da olacağı) o exp bardada %80 i dolacak exp 90 olunca tekrar 0 lanıyor orası %100 olunca up :D

anlamadım xD mc lazım ya 6saat taxi yaptm dün elle boğdu
B
breslav ⭐ 17y
ya ingilizce media.pk2 lazım bana acil, çalıştığından emin olduğunuz bi media.pk2 linki verebilirmisiniz acaba???
R
aslında çok basit bir sistem. Alttaki Yeni Eklenen Exp barının Sol Tarafında Sayı Var o sayıya dikkat et. Her bir dolmada o sayı artıyor. o sayı 2 ise ve yeni eklenen sayı %2.22 yazıyorsa expin %22.2 dir 😊 çok basit bir sistem kolay gelsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: