Arkadaşlar Bu konu üzerinden elimden geldiğince size yardım etmeye çalışacağım...
Almak istediğiniz id password ve mail adresini pm yoluyla iletin size üyeliklerinizi [Beleş] bi şekilde aliyim...
not : mail adresi ne olursa olsun kabul ediyor... kafanızda prüz kalmasın... hotmailde olur zortmailde...
not2 : pm atan arkadaşlar konuya pm attım yazarsa sevinirim...
Ksro Uyelik Yardimi [GUNCEL]
· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
hocam bana bi tane id alabilirmisin eonder87 olsun ID ve PWyi kafana gore yaz bişiler...
mailto:[email protected] benim msn adresim ekle goruselim ben zaten denemek için geliyorum...yoksa normal sroda yüksek lwl carım war...
mailto:[email protected] benim msn adresim ekle goruselim ben zaten denemek için geliyorum...yoksa normal sroda yüksek lwl carım war...
okey ekledim uyeligini aliyorum
PM attım. MSN filan hepsi yazıyor. Açarsan iyi olur msni ekle konuşuruz 👍
karde bnde ıstıorm ıd safacan66 pw yıde kafana gore yaz mail mailto:[email protected]
Z
zampara021
⭐ 18y
ya arkadaşım banada açarmısın rep vercem istediğin kadar lütfen mailto:[email protected]
ya arkadaşım banada açarmısın rep vercem istediğin kadar lütfen mailto:[email protected]
ARKADAŞIM REP YOK
bu arada banada alırmısın 😁
mailto:[email protected]
KARDES BANADA ÜYELİK ALIRMISIN_????? ŞİMDİDEN SAOL
NİCK:active88
PW:KAFANA GÖRE SALLA 😄
email:[email protected] buadrese atarsın ÇOK SAOL ŞİMDİDEN!!!
NİCK:active88
PW:KAFANA GÖRE SALLA 😄
email:[email protected] buadrese atarsın ÇOK SAOL ŞİMDİDEN!!!
S
SkyFallOnline
⭐ 18y
kardeş bi üyelikte bana alır mısın?
kardes allahınnı seversen al ne zamandır urasıyom olmuyor msn mailto:[email protected] ekle oradan görüselim nlr saol simdiden
K
karakurt66
⭐ 18y
KarDeş Bana da alaBiırmısın cok acil bılıosun event varmıs event bıtmedın haman baslayam
K
karakurt66
⭐ 18y
ıD-karakurt66 Pw-aklına ne gelırse ısde yaz mailto:[email protected]
mailto:[email protected] msn ekle msnden goruselim
mailto:[email protected] msn ekle msnden goruselim
mailto:[email protected] banada üyelik alirmisin kardeş vsro dan vaz geçtim şimdi ksro oynuyacam bizahmet alsan üyelik msn ye eklersen çok sevinirim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap