Icerige atla
Extraloob

!! Ksro-Tsro-Csro İngilizce Yapma !!

· 16 Yanıt · 4.0K görüntüleme
R
RecLast OP ⭐ 18y
Konu Silinsin Bu şekilde yapanlarda kod sorunu oluyo...
16 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hemen Deniyorum, Denemiştim Bunu Olmamıştı Sanki Ama Tekrar Deneyeyim ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
R
RecLast OP ⭐ 18y
ctrl+h le denedim değiştirme yapınca hata verio ama K ye tıklayıp direk English yazınca 1 nokta gidio ama oluo 😄 umarım yaparsın bende dille tekrar uraşıom A harfi ne basılmıo 😜 baya uraştırcak ama gelecem media yı kopyalamayı unutmayın hata verebilir !!
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Benimkide İng Oldu Tamamdır 😄 Giriyorum Oyuna Yeni Char Açacam Ya Wizard X-Bow Sarmadı NPC Den Alınan Sos lar Satılmıyor Geri Onları Mı Taşıcam Ben 100lvl de üstümde ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yeni Nickim DesertHawk Yada SaBoTaGe Gibi Bisey Olur Siz Oyuna Girince Burdan Belirtin Ben Sizi Bulurum Da ;

=> Bende Yatiyorum Yaa Yarin Ise Gidecez Dunde 4-5 Gibi Yattim Zaten Sabaha Bakarim Neler Yazilmis Artik .. Iyi Geceler Herkese ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
R
RecLast OP ⭐ 18y
npc alınan soslar sadece npc ye satılıo 😄 bu arada tavsiyem xbow 😉 yada ss nuker aç 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Xbowum Da O Soslari NPC Ye De Satamadim 😄 Direkt Gidip Satma Sekli Mi Yoksa Ozel Bir Sekilde Mi Satiliyor ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
asd888 ⭐ 17y
Arkadaşlar bn ksro yu açıyorum hiç bişey olmuyo start felan gelmiyor acaba harici bi dosya felan mı eklemem gerekio siz oyunu oynadınız için burdan soruyorum yardımcı olabilirmisiniz?
Bu da resim - Resim Silinmiş.
A
asd888 ⭐ 17y
bide media yı değiştirdikten sonra programı kaldırmamız bi problem çıkartırmı ?
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
IP Den Kaynaklı Bir Hata Olmalı, Bi Arkadaşa Daha Olmuştu Da Çözümünü Bende Bilmiyorum ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yanliz Bir Sorun Var Bu Med'aPk2 yi Ing Yapinca Image Kod Da Korece Yapamiyorum Yazi Dilini, Bu Olmadan Once Cok Rahat Yapiyordum .. 🤔
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Pk2 Editor ile daha kolay ing. yapılıyor. Media.pk2'yi uploadlamak yerine, dosyaları uploadlarsanız her patch sonrası ing. yapabilirsiniz.
C
CrazyConta ⭐ 19y
Yanliz Bir Sorun Var Bu Med'aPk2 yi Ing Yapinca Image Kod Da Korece Yapamiyorum Yazi Dilini, Bu Olmadan Once Cok Rahat Yapiyordum .. 🤔

Aynı sorun bende de war ingilizce yapmadan önce kolaylıkla codu aşıyodum ama şimdi ıme pad gelince silkroad a
dokunur dokunmaz ıme pad kayboluyor bunu nasil halledebirim
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Ben Mecbur Eski Haline Çevirdim Olmadı Orası, Şimdi Yine Korece Ama Giriyorum Yani Oyuna.. soruna Çözüm Bulunursa Öyle Denerim ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
R
RecLast OP ⭐ 18y
editör le ingilizceye çevirilmiyor artık hata veriyor.start gelmeme sorunu 78 li ıplerin banlı olmasından ıp otamatikse bi reset at modeme düzelecektir.kod yazamama sorunu nasıl anlamadım?kod yerine tıklayınca A harfi kilitli mi kalıo acaba ?? çünkü ben de en son girmeye çalıştığımda aynı hatayla karşılaştım :S nedeni ni bilemiyorum...
R
RecLast OP ⭐ 18y
kod sorunu nedeniyle olmuo silinsin...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: