Önceden KSRO tecrübesi olan, takım oyununu seven, zamanı geldiğinde fedakârlıktan kaçınmayacak, online süresi ve zekâ yaşı yüksek olan, başka görüşlere de saygı duyabilen oyunculara ihtiyacımız var. Benim dışımda 7 oyuncu arıyoruz. 8 kişi toplandıktan sonra sizlerin tecrübelerine göre build seçeceğiz. Server seçimini de birlikte yapacağız. Dil vb. şeyleri değiştiririm. Takıma başvuru yapmak için gerekli şartlar neler? Oyuncularda aranan şartlar şunlardır ;
KSRO Hesabınız Olması
Online Sürenizin Yüksek Olması
Oyun İçinde Yabancılarla Konuşmaya Yetecek Kadar İngilizce Bilinmesi
Küfürlü, Argo, Kırıcı Konuşulmaması
Irkçı Olmaması
Fedakârlıktan Kaçınılmaması
Takım Oyunundan Anlaması
Dürüst Olması
Yeterlidir.
Oyuncular (Alfabetik Sıraya Göre Dizilmiştir)
Iletişim:[email protected]
Ksro Party (Oyuncu Aranıyor)
· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Ben hepsine uyuyorum fakat şu üyelik kısmında bir stop ediyorum .. 😊
Arkadaşım hangi serverde başlıyacağınıza söylerseniz ona göre katılım yapalım 😊
L
LoRDiSBaCk
⭐ 16y
Ben gelebilirim Daha Önceden kSro deneyimim var .. Sarı RenkLi olan serverde oynamıştık Server bomboş.Uniqler bos bos dolanıyor .. 4-5 Kişi Başlasak bile ilerleyebiliriz ^^
başlamayı düşünüyorsak acele etsek iyi olur şuan bir serverda oynuyorum 28 lwl oldum ama duruma gore bastan baslayabilirim
Sarı Renkli Serverde oynayan arkadas oyundaki adın neydi ben orda yaklasık 1seneden fazla oynadım.
S
sremuyageldim
⭐ 17y
bu konuya bakınca dejavu oldu niye bilmiyorum 😄
S
stdarkhunter
⭐ 18y
bi indirsem Ksro felan tanımam alyına giderimde 7 gün indirme süresi hacı benide yaz listeye (beleşbot varsa gerisi bende) 😄
B
BroodMotheR
⭐ 17y
Ben dün başladım, nuker kasıyorum. İngilizce yapabilirsem oyunu online sürem artacaktır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap