başlayalı 2. gün bitti ve ilk uniqlerimizi kestik şimdilik bukadar devamı geldikce buraya koyacağım 😊
öncelikle bu serverımız
- Resim Silinmiş.
gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olurus
gelelim uniqlere
ilk tg miz 😊
- Resim Silinmiş.
olme sebebi itemler yanıodu fazla dmg yemeye başladım derken bi zombie gelmiş kurtaramadık 😊
buda ilk uru muz 😊
- Resim Silinmiş.
buda isu dan kacicimiz 😄
- Resim Silinmiş.
ilk cerberusumuz
- Resim Silinmiş.
2. urumuz
- Resim Silinmiş.
3. cerb
- Resim Silinmiş.
2. tg nasil kestim bende bilmiom giantlari gordum onlara daldim tg ye tikladim %5 hp ama bana verdi nasil olduytsa :S
- Resim Silinmiş.
cerb
- Resim Silinmiş.
ilk ivy mizide kestik
- Resim Silinmiş.
son tg mide kestim artık yeni charımla koyacam uniqleri
- Resim Silinmiş.
şimdilik bu kadar devamı gelecek...
Ksro [KinqNukeR] Uniq Story
· 20 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
B
Black Rain
⭐ 19y
Ordaki CHN rütbesini çözemedim hacım ^^
chin eu da eur yazıo 😄
slm bunu nasıl indircez nasıl üye olucaz yardım edermisin lütfennnnn
viewtopic.php?f=314&t=135198 burda link var image kod sorununu halledebiliceksen gel beqleris..
cerberusuda kestik sonunda 😄
gece gece bi uru yapalım dedik 😄
2 uru 2 cerb 1 tg geri kaldı ivy ama bi türlü tek yakalayamıoz 😜
her gün kesioruz nerdeyse 😄
F
Funny Child
⭐ 18y
ben o serverda oynuyorum arada girip bakıyorum 60 lv xbow charım var 60+ uniq kestim hevesimi aldım orda uniq keserek 😄 bıktım artık kesmekten orda 64+ olup isy kesmek istiyorum :D:D
E
emreaydinn
⭐ 17y
nasıl ingilizce yaptın bu nu lütfen cevap ver sinirden mlcem oyun full korce skiller bile lütfen media sı varsa lik flen verin lütfennn :S e mail olarak yada mesaj yada pm olarak da gönderin lütfenn görmeye bilirim 😳
nasıl ingilizce yaptın bu nu lütfen cevap ver sinirden mlcem oyun full korce skiller bile lütfen media sı varsa lik flen verin lütfennn :S e mail olarak yada mesaj yada pm olarak da gönderin lütfenn görmeye bilirim 😳
viewtopic.php?f=314&t=135198
sonunda ilk ivy mizide kestik 😄
ve son tg mi de kestikten sora artik xbowuma geçebilirim 😊
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
gz bro
saolun artik yeni charımıda 42 yapamda ozaman sarcak xbow 😄
ben image code hallettim ama sürekli tam oyuna girerken ????????? hatası veriyor yardım ederseniz çözülürse bende ksrodanım artık charımda var
valla bi arkadaşda daha veriodu nasıl halletdi bilmiom ama halletdi örenebilirsem yazarım buraya bu arada sen ekran kartı felan güncellemelerini yap ondan olabilir...
kaç x beyler bu server
normal isro ile aynı 😉 ama daha güzel çünkü 52 ye kadar soslar her 10 lwlde 3 ticket %100-150 olarak 5 lwl de %100 koşma 20 tane vs.vs bi an önce 5x olmamız için elinden geleni yapmış yane gerisi size kalmış 😊
ama en sevdiğim yanı servere tek tık girioz pre hesabı sanki 😄 😄
ama en sevdiğim yanı servere tek tık girioz pre hesabı sanki 😄 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap