Arkadaşlar sonunda buldum http://www.litetype.com/?keyboard=korean&style=blue adresine girin online korece sanal klavye var onu kullanabilirsiniz... Bi teşekkür fazla olmas 😄
Ksro image kod programsız
· 19 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
aa klavye programı süpermiş 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
Kore dil desteğini yüklemeden girebilirmiyim bu siteyle?
Kore dil desteğini yüklemeden girebilirmiyim bu siteyle?
Evet.
Güzel paylaşım 😉
kardeşlerim sizi seviyorum oley be ama bi iş var bne eski ksro yu indirdim yenisi geldi legaant 9 galiba onuda inidiriyim mi yoksa eskisi çalışır mı bide arkadaşımızın dediği gibi bununla nasıl yazıcaz img kodu ?
korece klavyede harflerin yerlerini ezbere biliyoruz zati 💃
nasil yazcaz image kodu buna
kardeşlerim sizi seviyorum oley be ama bi iş var bne eski ksro yu indirdim yenisi geldi legaant 9 galiba onuda inidiriyim mi yoksa eskisi çalışır mı bide arkadaşımızın dediği gibi bununla nasıl yazıcaz img kodu ?
Legendler uptade olarak gelmektedir.
bilmeyenler de var ama 😈
güzel yardımsever kardşelerim biri bana yardım edebilir mi ? bu programdsan nasıl ayzıcaz image code yi ?
aynen
- Resim Silinmiş.
bu klavyeyle sadece 1 hafta oyuna girdim ve bakmadan bile yazabiliyorum artık 🍺
D
DeadSpirit
⭐ 19y
cd yoqtu asya dillerini yükleyemiordum çooooooooooooook sağol 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 💃 💃 💃 💃 💃
Temet Nosce
⭐ 17y
arkadaşım bunu image kod yerine nası yazıyoruz...
ya kardeşim benm o klavye yerine yazdıklarım ksro code yerine gidecek mi ki
aynen
- Resim Silinmiş.
bu klavyeyle sadece 1 hafta oyuna girdim ve bakmadan bile yazabiliyorum artık 🍺
klavyeyi nası kullanıyon orasını anlayamadım :S
Burada aşağı yukarı bütün sorular aynı burada ben ksroyu yükledim kore dili yüklü değil hata alıyorum kur seçilen ayarı falan yüklemeyemedi gibisinden. kare olarak görünüor bunlar bende nasıl yazılacak bunlar ksro'ya ctrl+c falan çalışmıyor yapan kişi nasıl yaptı söylesin en azından
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap