Oyun ingilizce oldu ama simdide kod yazilmiyor oyuna baglanmamiyorum lutfen biri yardim etsin ❗ ❗ ❗
Ksro English
· 15 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
tamamda burada yaziom sroda yazamiom ㅁㄴㅇㄻㄴㅇㄹ;ㅣ먄ㄷㄱ
xp lerde öle oluo ayrı bi ayarı var ama ben tm bilmiorum vista olsaydı yardımcı olabilirdim...
C
CoM3WiTHMe
⭐ 17y
xp lerde öle oluo ayrı bi ayarı var ama ben tm bilmiorum vista olsaydı yardımcı olabilirdim...
Hayır ayrı bi ayarı yok arkadaşım masaüstündeyken dikkat edersen Dil Sekmesinde TR Yazar Sadece Masaüstüne Gel Tıkla KO Yap Hiçbişey Açmadan Ksro nun exesini aç olur 😉
Olmuoooo 😄
kare yazarsa ayarlar tm deil demektir hemde en önemli ayarı yapmamışsın oraki yazılar korece yazmalı kare yazma sebebi ayarların olmaması yada yanlış olması..
Kare yazmioki Korece Yazio Boyle ㅁㄴㅇ림ㅏㅁㄴㅇㄹ
kodu aşman lazım ozaman..
Asamiyorum yazmiyor o ekranda buralarda yaziyor ama ㅁㄴㅇㄹ
hmm xp lerde hep problem bu :S vista yapma ihtimalin ne? vista olsaydı yardımcı olabilirdim 😉
sadece altgr a bas korece yaz sonrada altgr a bas 1 kere hep turkceye doner degistirmek icin hep alt gr ye bas
Yok Bu Problemin Cozumu Farkli Olmali, Aynisi Bende De Olustu Oyunda Koreceyi Gormuyor.. MedaPk2 De Korean Yazisini English Yapinca Oluyor Bu Mecbur Inglish Icin Farkli Bir Yol Bulacagiz ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
F
Funny Child
⭐ 18y
HexEditor ile yapmayin. Benim konumda (üstteki ahmetin mesajda) hepsi anlatılıyor. Ve yapımıda çok kolay.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap