J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Galliport ⭐ 16y 15 yil once #2 iyimiş valla fortress da çok işe yarar. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #3 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #4 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş./Güncel. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 15 yil once #5 birnevi damage scroola eklenti gibi olmuş aslında. %20 damage scrool ardından basılabilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Afgan ⭐ 17y 15 yil once #6 Değişik Bizede Gelmesini temmeni Ediyorum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #7 8 10 tane ard arda basabiliyormuyuz 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #8 8 10 tane ard arda basabiliyormuyuz 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #9 8 10 tane ard arda basabiliyormuyuz 😁 😈 Hayır.Bunlar çok pahalı değil ksroda 11tanesini 18m den satıyorlar silk stalları , kıydım paraya aldım. +5 staffa bastım +8 gözler gitti elektrik ışıltısı falan süperdi ilk defa +8im oldu abi 😁 benim hiç +9um olmadı abi :!!&%&! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warrison1 ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #10 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil