Beyler ben önceden sınırsız int vardı silkroad oynuordum bıraktım kotalıya çevirdim ( 4 GB )
Şimdi tekrar başlıyacam ama kota aşarmı günlük 10 -15 saat oynarım silkroad ortalama saatte kab MB kota harcar Söylerseniz çok sevinirim ...
Şimdiden tskler ...
Kota sorunu Beyler 2 dk içeri
· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Kimse bilmiormu yapmayın allah askına ...
silkroad 1 ay 7/24 online olsan bile kota doldurmaz oyunu yüklerken kota gidiyor zatn diğer türlü cok az bir miktar kota gidiyor.
günde 6-7-8 saat raahtlıkla girebilirsin
saatlik ortalama ne kdr gider ... bide net bisi soleyın bırınız 24 saat dıor bırınız 7 8 saat....
7/24 oyunda olsanda kotayı aşmazsın.
kota aşar . bunun patch ı var daha kötü sitelere girmesi var . youtube var var oğlu var. sınırsıza çevir bence ^^
Çoğu diyorki kotayı aşmaz diye. Eskiden sadece silkroad oynardım ne video izlerdim ne de baska bişey yapardım, kotalı iken ama yinede 40dan aşagıya gelmezdi. Ama sınırsız en iyisi, şimdi rahatım.
saatlik ortalama ne kdr yediğini bilen yokmu 😊 ?
Çoğu diyorki kotayı aşmaz diye. Eskiden sadece silkroad oynardım ne video izlerdim ne de baska bişey yapardım, kotalı iken ama yinede 40dan aşagıya gelmezdi. Ama sınırsız en iyisi, şimdi rahatım.
👍
Kesinlikle aşarsın bencede bende sınırsızdayken aşıyordu hep çünkü ordan biliyorum 😁 Bi de bunun siteye girmesi video izlemeside cabası.
Bence aşarsın ben geçen ayı kasmaıdm 75 GB kota yaptım bugunde ayın 6'sı 11 GB kota var ^^
kota gecmez diyenlere sanırım hıc 56 tl fatura gelmedı ben 7/15 bota kuruyorum her ay 56 tl verıyorum 4gblık kullanıyorum 5-6-7 gb gelıyor pederi ikna etmeme az kaldı her ay 50-60 verceğine 6 ay 29 ver diyorum bakarız diyo sınırsıza cevir bence..
Beyler saatlik ortalama ne kdr kota yer onu soleseniz??? bende ona gore ayarlasam kendımı lütfen post kasmak için değilde daha bilgilendirici msjlar atınız ...
saatlik ne kdr yer onu soylesenız ??? lütfen post kasmak için msj atmayınız bilgilendirici msj atınız ....
Aşma sorunun olmas ama face , video , falan izlemecesin ... günlük ortalama 100 Mb kota gidiyor...
2 çar 7 24 acık oyun harıcı bişey yapmazsan aylık 1.5 gb civarı kota yıyor.
biriniz gecer dor bırınız 2 char 24 saat oyna 2 gb dolar dıor 😄 NEt bilen yokmu saatlik ne kdr yegiğini
Sınırsız en iyisi kesin sınırsız yap. Çok sıkıntı çekersin bnde yaşadım çünkü..
Abdullah , kimseyi böyle terslemeye hakkın yok herkes düşüncelerini yazmış.Çok merak ediyorsan dene ve gör.
denedım saatte 8mb gibi bi giderı oluore saolun @
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap