Icerige atla
Extraloob

Kota sorunu Beyler 2 dk içeri

· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
Beyler ben önceden sınırsız int vardı silkroad oynuordum bıraktım kotalıya çevirdim ( 4 GB )
Şimdi tekrar başlıyacam ama kota aşarmı günlük 10 -15 saat oynarım silkroad ortalama saatte kab MB kota harcar Söylerseniz çok sevinirim ...

Şimdiden tskler ...
22 Yanıt
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
Kimse bilmiormu yapmayın allah askına ...
F
Fahmlugat ⭐ 18y
silkroad 1 ay 7/24 online olsan bile kota doldurmaz oyunu yüklerken kota gidiyor zatn diğer türlü cok az bir miktar kota gidiyor.
W
Warmoon ⭐ 18y
günde 6-7-8 saat raahtlıkla girebilirsin
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
saatlik ortalama ne kdr gider ... bide net bisi soleyın bırınız 24 saat dıor bırınız 7 8 saat....
M
MainMagic ⭐ 18y
7/24 oyunda olsanda kotayı aşmazsın.
Z
Zeratul ⭐ 18y
kota aşar . bunun patch ı var daha kötü sitelere girmesi var . youtube var var oğlu var. sınırsıza çevir bence ^^
H
HnTRue ⭐ 18y
Çoğu diyorki kotayı aşmaz diye. Eskiden sadece silkroad oynardım ne video izlerdim ne de baska bişey yapardım, kotalı iken ama yinede 40dan aşagıya gelmezdi. Ama sınırsız en iyisi, şimdi rahatım.
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
saatlik ortalama ne kdr yediğini bilen yokmu 😊 ?
L
LionShout ⭐ 17y
Çoğu diyorki kotayı aşmaz diye. Eskiden sadece silkroad oynardım ne video izlerdim ne de baska bişey yapardım, kotalı iken ama yinede 40dan aşagıya gelmezdi. Ama sınırsız en iyisi, şimdi rahatım.

👍

Kesinlikle aşarsın bencede bende sınırsızdayken aşıyordu hep çünkü ordan biliyorum 😁 Bi de bunun siteye girmesi video izlemeside cabası.
M
Metover ⭐ 18y
Bence aşarsın ben geçen ayı kasmaıdm 75 GB kota yaptım bugunde ayın 6'sı 11 GB kota var ^^
S
silk61 ⭐ 18y
kota gecmez diyenlere sanırım hıc 56 tl fatura gelmedı ben 7/15 bota kuruyorum her ay 56 tl verıyorum 4gblık kullanıyorum 5-6-7 gb gelıyor pederi ikna etmeme az kaldı her ay 50-60 verceğine 6 ay 29 ver diyorum bakarız diyo sınırsıza cevir bence..
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
Beyler saatlik ortalama ne kdr kota yer onu soleseniz??? bende ona gore ayarlasam kendımı lütfen post kasmak için değilde daha bilgilendirici msjlar atınız ...
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
saatlik ne kdr yer onu soylesenız ??? lütfen post kasmak için msj atmayınız bilgilendirici msj atınız ....
S
slx1414 ⭐ 18y
Aşma sorunun olmas ama face , video , falan izlemecesin ... günlük ortalama 100 Mb kota gidiyor...
K
kaos77 ⭐ 18y
2 çar 7 24 acık oyun harıcı bişey yapmazsan aylık 1.5 gb civarı kota yıyor.
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
biriniz gecer dor bırınız 2 char 24 saat oyna 2 gb dolar dıor 😄 NEt bilen yokmu saatlik ne kdr yegiğini
W
Whisk ⭐ 16y
Sınırsız en iyisi kesin sınırsız yap. Çok sıkıntı çekersin bnde yaşadım çünkü..
J
Jaysean ⭐ 18y
Abdullah , kimseyi böyle terslemeye hakkın yok herkes düşüncelerini yazmış.Çok merak ediyorsan dene ve gör.
A
Abdullah42 OP ⭐ 16y
denedım saatte 8mb gibi bi giderı oluore saolun @

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: