Icerige atla
Extraloob

Korku filmi

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Gençler sırayla tüm karakterlerin öldüğü bir korku filmi istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki filmlerden biri olmasın.

13.cuma serisi
Kuzuların sessizliği
Jason Freddy'e karşı
Elm Sokağı Kabusu Serisi
Testere serisi
İşkence Odası
Mind Hunters
dabbe gibi dandirik filmler.
17 Yanıt
W
M
Macro OP ⭐ 19y

Gideri var. Başka ?
lemonade
lemonade ⭐ 17y
apranormal activity serisi
ard arda izle dizi gbi
Vanity
Vanity ⭐ 16y
Hani korku filmi sayılmaz ve belki anlamazsın olayları ama ölümlerin çok ince işlendiği bir film var Son Durak serisi. 1. filmde uçak kazasının olacağını çalan müzikten anlıyordunuz örneğin. İzlemediysen izle derim...
M
Macro OP ⭐ 19y
Hani korku filmi sayılmaz ve belki anlamazsın olayları ama ölümlerin çok ince işlendiği bir film var Son Durak serisi. 1. filmde uçak kazasının olacağını çalan müzikten anlıyordunuz örneğin. İzlemediysen izle derim...

Bir çok filmde yönetmen izleyiciyi hazırlar hacım olacaklara. Normal filmlerde ölümden önce olan mezar ziyaretleri boşa mı 😄 bakacağım mutlaka
N
NeoniK ⭐ 17y
ben efsaneyim - tanrının kitabı Korku Filmlerinden öte Zombi Filmleri ama bir izle Hayran Kalıcaksın 😄

veya Rec ( korku gerilim ) Paranormal Aktivity 1-2-3 Gece evde tek başına izle ışıklar kapalı olsun Korkunun Tadına var 😄
N
Nz9 ⭐ 15y
paranolmal serisi beş para etmez acayip yapmacık. korku fılmı olarak " Halka " ya da " Garez " önerebilirim " Testere " serisini konuşmaya bile gerek yok herhalde... Hostel de vardı testere tarzında sana kalmıs
M
Macro OP ⭐ 19y
ben efsaneyim - tanrının kitabı Korku Filmlerinden öte Zombi Filmleri ama bir izle Hayran Kalıcaksın 😄

veya Rec ( korku gerilim ) Paranormal Aktivity 1-2-3 Gece evde tek başına izle ışıklar kapalı olsun Korkunun Tadına var :D

biliyorum o filmi dostum, ısınamadım zombi filmlerine.

paranolmal serisi beş para etmez acayip yapmacık. korku fılmı olarak " Halka " ya da " Garez " önerebilirim " Testere " serisini konuşmaya bile gerek yok herhalde... Hostel de vardı testere tarzında sana kalmıs

Halka ve garezi de izledim hacım, ben lise1'deyken mi, orta sondayken mi ne çok popülerdi.

dipnot: hatırladım, orta 1 ya da 2'ydi.
Vanity
Vanity ⭐ 16y
ben efsaneyim :D

Oww Ben Efsaneyim efsane bi virüs filmidir. Keşke senaryo müsade etsede 2-3-4-5... çekseler 😄
M
Macro OP ⭐ 19y
Öneri bekliyorum elm sokağı sakinleri.
M
Mehmtw12 ⭐ 15y
ben biliyorum bi tane
bi tane çocuk var, bunu video kasete çekip şantaj yapıyorlar. video içeriğinde ne olduğunu söylemeyeyim spoiler olmasın, o çocuk da intihar etmek istiyo kederinden tabii film ya bunu engelliyorlar iğne mi ne kırılıyor ve bu uzaaaklara gidiyor ve geri geldiğinde yeni bi sayfa açacağına, mazideki iyi arkadaşlarına döneceğine olur olmaz insanlarla muhatap oluyor ve tekrar karanlığa düşüyor sonrası da klasik korku filmi.
nasıl?
M
Macro OP ⭐ 19y
gerçekçi değil ama filmin adını ver bakalım
M
Mehmtw12 ⭐ 15y
öyle deme tamamen yaşanmış bi' hikaye
adı da "Nikotin İğnesi" falandı galiba
X
Xantus ⭐ 17y
Supernatural izle.Çok sürükleyici bi dizi
W