Kopek Katili İçin 5000 TL Para Ödülü. İzmir
· 6 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
;( ne istediniz bu masumdan ? sizler nesiniz boyle? alayinizin allah bin belasini versin.tez vakitte yakalansinlar.once halk linc etsin olduresiye dovulsunler.ne diyecegimi bilemiyorum dilim tutuldu resmen 😞
;( ne istediniz bu masumdan ? sizler nesiniz boyle? alayinizin allah bin belasini versin.tez vakitte yakalansinlar.once halk linc etsin olduresiye dovulsunler.ne diyecegimi bilemiyorum dilim tutuldu resmen :(

Ya hocam böyle şeyler paylaşmayın asabım bozuluyo kendi kendime sinir yapıyorum 😈 summer2: summer2:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Bence biraz topluma oynanarak yapılmış bir şey , sonuçta kolay kolay ispatlanabilecek veya bulunabilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.Ama bulunursa ispatlanırsa umarım adalete verilmek yerine daha güzel şeyler yaparlar...
Bence biraz topluma oynanarak yapılmış bir şey , sonuçta kolay kolay ispatlanabilecek veya bulunabilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.Ama bulunursa ispatlanırsa umarım adalete verilmek yerine daha güzel şeyler yaparlar...
Aslında bunu yapan şerefsizlerin ölürken cenaze namazı dair kılınmaması lazım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Andream❌ KnightDeluxe ❌ BETA 18 EKİM ★ 25 EKİM OFFİCİAL ★ 62/5 ★ 5000 TL CSW ÖDÜLÜ ▌ M2-Trex EMEK SERVER / 23 ARALIK AÇILIŞ / WS TURNUVASI KAZANANINA 300 TL PARA ÖDÜLÜ SBOT İÇİN PARA YATIRDIM 16 TL CV BEKLİYOM EN KISA ZAMANDA HERMES MT2 +2000 ONLİNE İLE 20 ŞUBATTA AÇILIYOR !! İLK 105 E 1500 TL PARA ÖDÜLÜ MEVCUTTUR !! Bux.to Dan Silk İçin Para Kazanman (Durumu Kötü Olanlar için