edit.
....
· 240 Yanıt · 8.9K görüntüleme 0 okuyor
240 Yanıt
daha önceki gibi resimli videolu hatta msn den canlı canlı büksen harika olur 😄
daha önceki gibi resimli videolu hatta msn den canlı canlı büksen harika olur :D
yapmıcagımı kim söledi 😆
Ya benim anlamadığım şu
ne yapıyoruz da oluyor???
Benim her zaman suya karşı bir ilgim vardır xD da ne yapıyoruz da kontrol ediyoruz nasıl bi şey bu
ne yapıyoruz da oluyor???
Benim her zaman suya karşı bir ilgim vardır xD da ne yapıyoruz da kontrol ediyoruz nasıl bi şey bu
bu şöyle bişi
beynin sürekli düşünür ve potansiyel bi enerji üretir
sen düşündügünde şaçtıgın enerjiyi kinetik enerji yani hareket enerjisine çevirirsen örnek su harekete geçiyor ve suya ne düşünürsne oluyor senin düşüncenle hareket ediyor
ne yapcagınıda söliyim
cok basit
tüm kitlenmişliklerinden kurtulup suya ne istersen yaptıra BİLİCEGİNE İNANMAN ve bunu düşünmen
ama aklından ben suya dokunmadan düşünerek bişi yapamam kitlenmişliğini kaldırman lazım
buda çalışarak oluyor
beynin sürekli düşünür ve potansiyel bi enerji üretir
sen düşündügünde şaçtıgın enerjiyi kinetik enerji yani hareket enerjisine çevirirsen örnek su harekete geçiyor ve suya ne düşünürsne oluyor senin düşüncenle hareket ediyor
ne yapcagınıda söliyim
cok basit
tüm kitlenmişliklerinden kurtulup suya ne istersen yaptıra BİLİCEGİNE İNANMAN ve bunu düşünmen
ama aklından ben suya dokunmadan düşünerek bişi yapamam kitlenmişliğini kaldırman lazım
buda çalışarak oluyor
Deniycem çok teşekkürler volkan (volkandı dimi?)
evet volkan
ama şunu sölemeliyim cok kolay degil bu kitlenmişlikden kurtulmak
suya kendini cokmu yakın hissediyorsun mavi rengini severmisin yada su altı hayatını
ama şunu sölemeliyim cok kolay degil bu kitlenmişlikden kurtulmak
suya kendini cokmu yakın hissediyorsun mavi rengini severmisin yada su altı hayatını
en sevdiğim renk mavi
suya dokunmak çok hoşuma gidiyor denizleri severim yüzmeyi filan.
en sevdiğim renk mavi
su bükme üzerine
bir kaç meditasyon ve alıştırma vericegim
mailto:[email protected] ekle
ateşden korkarım ama bükmesini isterim , ama o tehlikeli oldugundan su ile başlayım ben 😄 bi bakarmışsın kuzey su kabilesinden savaşa çagırıyorlarmış muha 😄
ateşden korkarım ama bükmesini isterim , ama o tehlikeli oldugundan su ile başlayım ben 😄 bi bakarmışsın kuzey su kabilesinden savaşa çagırıyorlarmış muha :D
konuyla alay etme
!!!
senin soyundaki biriyle daha once arkadaş olup beni arkamdan vurmasına ragmen msnni ekliyorum bakalım ne çeşitli meditasyon tekniklerin varmış.
elif hakkında yorum yapmaman hususunda son kez uyarıyorum benim soyumdan olması benimde öle olucagı anlamına gelmez bu son uyarım
tmm msnni ekledim yazmıyorsun konusalm
o alıştırmaları burada da yayınlasan harika olur 😄
o alıştırmaları burada da yayınlasan harika olur :D
telekinezi topicini açtıgım ilk günde sadece yazıalr vardı git gide gelişti buda öle olucak merak etme hacım sen ^^
telekinezi topicini açtıgım ilk günde sadece yazıalr vardı git gide gelişti buda öle olucak merak etme hacım sen ^^
çok güzel olur öyle olursa ^- her zaman ateşe karşı bi smpatim vardı benim çok defa elimi yakmışımdır ateşle oynuyorum diye
çok güzel olur öyle olursa ^- her zaman ateşe karşı bi smpatim vardı benim çok defa elimi yakmışımdır ateşle oynuyorum diye
ateş bükem çalışmlarının ilk aşaması ısıyı yok etme elindeki ısıyı hiseetmemedir zaten ^^
ben 2 dkdan fazla elimde yanan bişi tutabiliyorum artık dahada gelişicek ^^
Toprak Bükme konusunda meditasyon verebilirim yada yardimci olabilirim Bende.
mailto:[email protected]
Ayrıca bu adama herkez güvensin benım hocam bu^^
Toprak Bükme konusunda meditasyon verebilirim yada yardimci olabilirim Bende.
thx kemalim thx ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap