Icerige atla
Extraloob

♥♥♥♥♥♥

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
editlendi... extraokk
14 Yanıt
V
ViruS_ ⭐ 19y
bunlar bebek oyuncağı Mr. Green Mr. Green

Gerçekten tüm pcyi sızmayı bilirim ...

Bence Prorat kullanın pcye sızmak istiyorsaınız..
B
Bu tür şeyler vermek sitede yasak editlermisin...
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

göztebek programını yayınlaya bilirmiyim resimli anlatımlı ip bulma Mr. Green
C
Caprice ⭐ 19y

Bana ö.m ile sordun hack programları koyabilirmiyim diye cevabını verdim..Hack pro. ban'a kadar gider dikkat. Idea
B

İlgin için teşekkürler karşındaki kişiye zarar verebileceğin programları pek tavsiye etmiyoruz

Sro için ne koyuyosan koy hemen global yapalım Twisted Evil
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
okey bi isteğiniz olursa her zaman kapımız açıktır her turlu sitemize karşı saldırılar gelse de misli ile cevap verebilirm extraokk
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
sro için program getiriceğim extraokk
B

okey bi isteğiniz olursa her zaman kapımız açıktır her turlu sitemize karşı saldırılar gelse de misli ile cevap verebilirm extraokk

zuhahah bişey sorcam ya abi biri ekledi beni msn hacklicem dewdi çok korktum fişi çektim!! zuhahahaa
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

zuhahah bişey sorcam ya abi biri ekledi beni msn hacklicem dewdi çok korktum fişi çektim!! zuhahahaa

hehe adamları kızdırmayın counter dan bile hack yapılabiliyor yayınlayammı Mr. Green azcık tüyo verem countercıler bılgılensınler extraokk

izin varmı Very Happy
B
Oyun üzerine hertürlü şeyi koy ama Pc virüs bulaştırmak,canlı canlı keyloger yapmak,ıp açıklarını bulmak gibi şeyler yasak... ;)
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y

Oyun üzerine hertürlü şeyi koy ama Pc virüs bulaştırmak,canlı canlı keyloger yapmak,ıp açıklarını bulmak gibi şeyler yasak... ;)

kalsın ozaman yayınlayacağım öneride hack içerikli canlı canlı adam perişan etme neyse konuyu kilitle istersen teekkurler extraokk
B
Beijo ⭐ 19y

hehe adamları kızdırmayın counter dan bile hack yapılabiliyor yayınlayammı Mr. Green azcık tüyo verem countercıler bılgılensınler extraokk

izin varmı Very Happy

doğrudur valla cod2 ve ya counter tarzı oyunlarda hackleyebiliyorlar bi adam benim ttnet şifremi değiştirmişti... Mr. Green Allah'tan iyi biriydi ttnet'i ara yeni şifreni sana söyler demişti ve şifre adamın oyundakı nicki çıktı... Mr. Green
L
Lord_Rings OP ⭐ 19y
counterden çok ip bulunuyor çok canlar yakılıyor dikkatli olacaksınız özellikler mod arkadaşlarımız dikkat etsin counter oynarken siz farkında olmadan sizin ip adresinizi ele geçirebiliyorlar sonra forumdaki şifrenizi alıp götürmesinler aman dikkat extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: