editlendi... extraokk
♥♥♥♥♥♥
· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bunlar bebek oyuncağı Mr. Green Mr. Green
Gerçekten tüm pcyi sızmayı bilirim ...
Bence Prorat kullanın pcye sızmak istiyorsaınız..
Gerçekten tüm pcyi sızmayı bilirim ...
Bence Prorat kullanın pcye sızmak istiyorsaınız..
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bu tür şeyler vermek sitede yasak editlermisin...
göztebek programını yayınlaya bilirmiyim resimli anlatımlı ip bulma Mr. Green
Bana ö.m ile sordun hack programları koyabilirmiyim diye cevabını verdim..Hack pro. ban'a kadar gider dikkat. Idea
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
İlgin için teşekkürler karşındaki kişiye zarar verebileceğin programları pek tavsiye etmiyoruz
Sro için ne koyuyosan koy hemen global yapalım Twisted Evil
okey bi isteğiniz olursa her zaman kapımız açıktır her turlu sitemize karşı saldırılar gelse de misli ile cevap verebilirm extraokk
sro için program getiriceğim extraokk
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
okey bi isteğiniz olursa her zaman kapımız açıktır her turlu sitemize karşı saldırılar gelse de misli ile cevap verebilirm extraokk
zuhahah bişey sorcam ya abi biri ekledi beni msn hacklicem dewdi çok korktum fişi çektim!! zuhahahaa
zuhahah bişey sorcam ya abi biri ekledi beni msn hacklicem dewdi çok korktum fişi çektim!! zuhahahaa
hehe adamları kızdırmayın counter dan bile hack yapılabiliyor yayınlayammı Mr. Green azcık tüyo verem countercıler bılgılensınler extraokk
izin varmı Very Happy
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Oyun üzerine hertürlü şeyi koy ama Pc virüs bulaştırmak,canlı canlı keyloger yapmak,ıp açıklarını bulmak gibi şeyler yasak... ;)
Oyun üzerine hertürlü şeyi koy ama Pc virüs bulaştırmak,canlı canlı keyloger yapmak,ıp açıklarını bulmak gibi şeyler yasak... ;)
kalsın ozaman yayınlayacağım öneride hack içerikli canlı canlı adam perişan etme neyse konuyu kilitle istersen teekkurler extraokk
hehe adamları kızdırmayın counter dan bile hack yapılabiliyor yayınlayammı Mr. Green azcık tüyo verem countercıler bılgılensınler extraokk
izin varmı Very Happy
doğrudur valla cod2 ve ya counter tarzı oyunlarda hackleyebiliyorlar bi adam benim ttnet şifremi değiştirmişti... Mr. Green Allah'tan iyi biriydi ttnet'i ara yeni şifreni sana söyler demişti ve şifre adamın oyundakı nicki çıktı... Mr. Green
counterden çok ip bulunuyor çok canlar yakılıyor dikkatli olacaksınız özellikler mod arkadaşlarımız dikkat etsin counter oynarken siz farkında olmadan sizin ip adresinizi ele geçirebiliyorlar sonra forumdaki şifrenizi alıp götürmesinler aman dikkat extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap