..
..
· 20 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
ALLAH AKIL VERİRKEN BÖYLE ANGUTLAR NERDEYMİŞ ACABA
böyle mesajları yetkililere pm yoluyla veya uyarı gönderme servisimizle yapın lüfen.
Ps : banlanmıştır.
noluyor noldu bi anlatırmısın ?
böyle mesajları yetkililere pm yoluyla veya uyarı gönderme servisimizle yapın lüfen.
tmm okan abi 🍺
saol.com
tmm okan abi 🍺
saol.com
😎
B
Black Rain
⭐ 19y
Başlığı küçültelim lütfen ❗
TAMAM ARKADAŞLAR KONUYU KAPATMAK EN DOĞRUSU ZATEN RESİM SİLİNMİŞTİR.
B
Black Rain
⭐ 19y
+ Yazdıklarınızıda.
+ Yazdıklarınızıda.
off avatar ve imzan dagıtıyor ortaliği gözlerim kamaştı kıskandım valla 😘 😘 😘 🍺 ❤️
B
Black Rain
⭐ 19y
+ Yazdıklarınızıda.
+ Yazdıklarınızıda.
:? bence siz konuyu silin daha iyi 😕
B
Black Rain
⭐ 19y
+ Yazdıklarınızıda.
:? bence siz konuyu silin daha iyi 😕
Konu silmek forum etiğimize ters.
O ZAMAN BEN YORUMLARI SİLİYİM ONU KÜCÜLT BUNU KÜCÜLT DERDİ KALMASIN 😘
O ZAMAN BEN YORUMLARI SİLİYİM ONU KÜCÜLT BUNU KÜCÜLT DERDİ KALMASIN 😘
PEKİ BÖYLE NASIL?
Silden kastı çöpe taşı bro^^
[F New]Solo Gitarist
@warning
Normal yazı yazarken Caps Lock tuşunun kapalı olduğundan emin ol. Hatta 2 kez kontrol et^^
Normal yazı yazarken Caps Lock tuşunun kapalı olduğundan emin ol. Hatta 2 kez kontrol et^^
[F New]Solo Gitarist
@warning
😱 HACI FARKINDAYSAN Mesajlarımı oku yarısı büyük yarısı kücük yani YETERİNCE dikkatliyim bu konuda Benim isteğim doğrultusunda capslock acık konuda o süphen olmasın. ben öyle yazmak istiyorum AMA YASAKSA YAZMAYIZ YANİ :?
@warning
😱 HACI FARKINDAYSAN Mesajlarımı oku yarısı büyük yarısı kücük yani YETERİNCE dikkatliyim bu konuda Benim isteğim doğrultusunda capslock acık konuda o süphen olmasın. ben öyle yazmak istiyorum AMA YASAKSA YAZMAYIZ YANİ :?
büyük harf kullanmak kırıcı bi şekild ebağırmk anlamındadır ve çoğu forumda yasaktır
not:dikkat ettim çoğu konuda sert sözler kullanıyosun ve eski konulaır hortlatııp duruyosun bu konuda uyarmak bana düşmez kesinlikle ama yinede ii niyetli olarka uyarımı yaptım
@warning
büyük harf kullanmak kırıcı bi şekild ebağırmk anlamındadır ve çoğu forumda yasaktır
not:dikkat ettim çoğu konuda sert sözler kullanıyosun ve eski konulaır hortlatııp duruyosun bu konuda uyarmak bana düşmez kesinlikle ama yinede ii niyetli olarka uyarımı yaptım
bence burada yanlış DÜŞÜNÜYORSUN. benim görüş acım DİKKAT çekilmesi için yapıyorum tek şey budur kimseyi aşalama,ve snn dediğin ibi bağırmıyorum BÜYÜKK harf kullanarak.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap