Evet gençler neler yapıyorsunuz , nerelerde takılıyorsunuz.Bir yerden sonra rölantiye binmeye başladı artık hep aynı şeyleri yapıyoruz evli çiftler gibi 🎭
Kız arkadaşlarınızla nerelerde takılıyorsunuz ?
· 23 Replies · 1.7K views 0 reading
23 Replies
Taksim Ortakoy Bahcelievler ve B.evlerde surekli kaziklaniyoruz ama kiz orada oturuyor yapacak bir sey yok :/
[F New]Solo Gitarist
12 yıldır birlikteyiz Umarım böyle devam eder 😄 Rolanti yada monotonluk hiç hissetmedim bunuda hissettirmedim Genel olarak Moda ve ortaköy. Birde 2 haftada 1 polonezköy kahvaltısı makara:
Taksim, Bağdat Caddesi okul zamanı her Cuma İstinye Park'a gidiyoruz yaklaşık 30-40 kişi 7-8'li gruplar halinde redface
Saklı bahçe diye bi yer var genelde oraya gidiyoruz birde sinemaya gidiyoruz pek insan olmuyor başbaşa izliyoruz güzel geçiyor zaman 😜
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Alsancak,Balçova,İnciraltı,Karşıyaka sahil vs
Zaten herkes İstanbul'dan yazmış yalnız hissettim lan kendimi 😄
Zaten herkes İstanbul'dan yazmış yalnız hissettim lan kendimi 😄
Nina Ricci
⭐ 17y
150.000 nüfuslu bir ilçede evde takılıyoruz yapacak başka birşey yok 😊 Duruma göre şehir dışı gezintileri.

Ah bide manitam olsa 😄
Ps : Bornova Kucuk park Forum bornova Cıvarı işde 😊
Ps : Bornova Kucuk park Forum bornova Cıvarı işde 😊

18 yildir hic yanimdan ayrilmiyor 😄

18 yildir hic yanimdan ayrilmiyor :D
bu çocuğa ders vermem lazım 😄
Yeni biri çıkana kadar her daim yanımda. 😄
bu çocuğa ders vermem lazım :D
Sen gibi random mode takılmıyorum olum ben 😆

12 yıldır birlikteyiz Umarım böyle devam eder 😄 Rolanti yada monotonluk hiç hissetmedim bunuda hissettirmedim Genel olarak Moda ve ortaköy. Birde 2 haftada 1 polonezköy kahvaltısı makara:
Düğün ne zaman yaşlandın artık 😁 şaka bi yana abi allah ayırmasın 😊 😘 ❤️
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
bu çocuğa ders vermem lazım :D
Sen gibi random mode takılmıyorum olum ben 😆
sanki keyfimizden random mode takılıyoruz daha istediğim kızı bulamadım
ps:beyaz tenli siyah saçlı mavi gözlü kaydırak burunlu hafif dolgun dudaklı kız tanıyan varsa istanbulda bana pm 😄
Edirne ufak yer heryerindeyiz
Edirne ufak yer heryerindeyiz
Yani bi ucu karaağaç - bi ucu tuzcular 🍿
Agora, Alsancak Kıbrıs Şehitleri, Kordon, Pier genellikle
Ayrilmadan once Kadikoy, Haydarpasa, Florya, ev gibi yerlerdeydik. Simdi yalniz basima geciyorum ayni yollardan.
Special thx to FlexiEv. Ev işlerini yapacak,yemek yapacak biri lazım oluyor malum öğrencilik zor.
Yeni biri çıkana kadar her daim yanımda. :D
sağ elinden bahsediyor heyecan yapmayın.
ev, ev, ev, tunalı, kızılay, avmler, ev, ev, ev 💃
Log in to write a reply.
Log In