Beyler Şimdi Benim Baya Eskiden Çıktığım Fena Bir Kız Vardı , ayrılmıstık.Neyse Son Zamanlarda Bir Kisi Aracılıgı İle beni sevdigini söyledi.yani aracılık yapan kisi boyle soyledi 😄 ve bu arada ben baska bir kız pesindeydim lanet olsnki 😄 , bu benden cevap bekliyormus olmaz dedim , ama aslında deli gibi istiyordum.neyse pesinde oldugum kızla cıktım ben.sonra ayrıldık, şimdi ben bu eski kız arkadasıma kendimi affetmek icin neler yapmalıyım 😄 cok seviyorum yaaaaaaa 😄 ❤️ 🙏 🤔
Kız Meselesi Hakkında Yardım İstiyorum :D
· 53 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
son pişmanlık fayda etmez bro 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
Kızın yerinde olsam affetmem daral:
Sizce Yok mudur affettirmemin yolu 😄 içimi karartmayın 😄
Bir kişi aracılığıyla onu sevdiğini söyle

😆 👍 , reddedecegini bilmesem direk gidicem yüzüne söyleyecegim ama 😄
Neden ayrılmış olduğunuza bağlı olarak akıl verebilirim redface
baska kisilerle cok samimiyeti oldugu için.kıskançlık demiyelimde sinirlerimi bozdu 😄
Beyler Şimdi Benim Baya Eskiden Çıktığım Fena Bir Kız Vardı , ayrılmıstık.Neyse Son Zamanlarda Bir Kisi Aracılıgı İle beni sevdigini söyledi.yani aracılık yapan kisi boyle soyledi 😄 ve bu arada ben baska bir kız pesindeydim lanet olsnki 😄 , bu benden cevap bekliyormus olmaz dedim , ama aslında deli gibi istiyordum.neyse pesinde oldugum kızla cıktım ben.sonra ayrıldık, şimdi ben bu eski kız arkadasıma kendimi affetmek icin neler yapmalıyım 😄 cok seviyorum yaaaaaaa 😄 ❤️ 🙏 🤔
Çok seviyosun fakat Aracı ile seni sevdiğini söylediği halde sen başka kız peşindesin öylemi ? 😄 Kendinle çelişiyosun Seviyorum yaa diyosun ama racının haberini Es geçip zamparalığa devam. Kişisel görüşüm tekrar birlikte olsanız bile o ilişkiniz yürümez Sen ona ihanet edersin malum oda sana bu yüzden yaz bitmeden yeni aşk'lara yelken aç
baska kisilerle cok samimiyeti oldugu için.kıskançlık demiyelimde sinirlerimi bozdu :D
Mesaj at hala o çocukla görüşüyo musun diye
baska kisilerle cok samimiyeti oldugu için.kıskançlık demiyelimde sinirlerimi bozdu :D
Mesaj at hala o çocukla görüşüyo musun diye
Takiplerim sonucu görüşmüyor.Burnu sürtülmüş akıllanmıs gibi geldi. redface
😆 👍 , reddedecegini bilmesem direk gidicem yüzüne söyleyecegim ama :D
ya git direk yüzüne söyle inceldiği yerden kopsun makara:
😆 👍 , reddedecegini bilmesem direk gidicem yüzüne söyleyecegim ama :D
ya git direk yüzüne söyle inceldiği yerden kopsun makara:
İftardan sonra çağırıcam parka ya olan olsun , olmaz derse cok fena kalırım gerçi ama 😄 daral:
İftardan sonra çağırıcam parka ya olan olsun , olmaz derse cok fena kalırım gerçi ama 😄 daral:
bozulduğunu hiç belii etme eve gidip isyan et sonra 😄
Afedersin ama iyi b.k yemişin birde çok seviyorum diyorsun aferin pileyboycuk
ama mecbur öyle oldu bro , çünkü diger kızla temasa gecmiştim.1 gün sonra söyledi.teklifi etmiştim yani.yoksa ne yapayım
sen onu bırak dediğimi yap sonra sonucunu yaz buraya 😈
Sen gaza getirmesene beni ya 😄 olan bana olucak siz kahkaha atıcaksınız 😄 işin ucunda kızı komple kaybetmek var 😄
Sen gaza getirmesene beni ya 😄 olan bana olucak siz kahkaha atıcaksınız 😄 işin ucunda kızı komple kaybetmek var :D
Yapmasan gene kaybedicen 🤝
PS:Büyük bi ihtimal olumsuz cevap alıcaksın ama bellide olmaz kız milleti 😁
Sen gaza getirmesene beni ya 😄 olan bana olucak siz kahkaha atıcaksınız 😄 işin ucunda kızı komple kaybetmek var :D
Yapmasan gene kaybedicen 🤝
PS:Büyük bi ihtimal olumsuz cevap alıcaksın ama bellide olmaz kız milleti 😁
Ya tamam ben gazı aldım konusmaya gidiyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap