Icerige atla
Extraloob

Kirliliği Önlemek İçin Bölüm İsteği! --->

· 46 Yanıt · 3.5K görüntüleme
G
Gondor OP ⭐ 18y
Silkroad Private Server bölümünde birçok arkadaşımız karşılaştığı hataları konular açarak dile getiriyor ve buda kirliliğe neden oluyor.. Hatalardan kastım; Error Code 2, Ekran Kartı Hatası (??????) v.b.. Bu kirliliği önlemek amacıyla Silkroad Private Server VIP bölümünün altına " European Central Silkroad Sorunları ve Çözümleri " adlı bir bölüm açılmasını arz ediyorum. Şimdiden teşekkürler.. 😜

Not: Silkroad Private Server ve Silkroad Private Server V.I.P. bölümlerinin isimleri European Central Silkroad ve European Central Silkroad V.I.P. olursa bence yenilikleri takip ettiğimizi her zamanki gibi bir kez daha kanıtlamış oluruz.. 😎

Yorumlarınızı bekliyorum..

Saygılarımla,
Silent..

46 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bir istek bölüm modları ne diyor bu işe ve managerlar nasıl yorumlarlar onlarıda dinlemek gerekir.
G
Gondor OP ⭐ 18y
Sen bilirsin Okan abi.. Eğer izin verirsen bende Ecsro ilgili bütün bölümlerde Deneme Mod luk görevini üstlenebilirim..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
moderatör başvuru formunu eksiksiz doldurup gönder bakalım...
G
Gondor OP ⭐ 18y
Hemen..
G
Gondor OP ⭐ 18y
Gönderdim..
S
Süper Olur...
Sürekli Konu Taşımak ve Uyarmaktan Kurtuluruz.

Hep Destek Tam Destek 😜
G
Gondor OP ⭐ 18y
Süper Olur...
Sürekli Konu Taşımak ve Uyarmaktan Kurtuluruz.

Hep Destek Tam Destek :P

Sağol..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel bir istek bölüm modları ne diyor bu işe ve managerlar nasıl yorumlarlar onlarıda dinlemek gerekir.

2-3 hafta önce söylemiştim açayım mı diye 🙄 🙄
G
Gondor OP ⭐ 18y

2-3 hafta önce söylemiştim açayım mı diye 🙄 🙄

Eee yani açıyor muyuz?
.NET
.NET ⭐ 19y
SIkıldım açıkçası Private server bölümündeki saçma konuları taşımaktan. İyi olur bence de yeni bölüm.
[F New]Solo Gitarist
G
Gondor OP ⭐ 18y
SIkıldım açıkçası Private server bölümündeki saçma konuları taşımaktan. İyi olur bence de yeni bölüm.

Sağol..
Windy
Windy ⭐ 19y
aynen katılıyorum. ne yapıcağımı şaşırıyorum o konuları görünce,sorunlarınız gibi birşey çok süper hatta harika olur bence 😊
G
Gondor OP ⭐ 18y
aynen katılıyorum. ne yapıcağımı şaşırıyorum o konuları görünce,sorunlarınız gibi birşey çok süper hatta harika olur bence :)

Sağol..
X
XER0 ⭐ 19y
Bence Bir Private Server Geyik Bölümü de açılmalı, geyik yapmak isteyenleri de bir yere toplamış oluruz..
G
Gondor OP ⭐ 18y
Bence Bir Private Server Geyik Bölümü de açılmalı, geyik yapmak isteyenleri de bir yere toplamış oluruz..

bencede.. Sırf Silkroad için kaç tane bölüm var. Ecsro için neden yok? Onun ne günahı var? 😁
G
Gondor OP ⭐ 18y
Bu arada başvuru formumun cevabı halâ gelmedi. Uzun sürmesi olumluya işarettir inşallah.. 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Silkroad Private Server bölümünde birçok arkadaşımız karşılaştığı hataları konular açarak dile getiriyor ve buda kirliliğe neden oluyor.. Hatalardan kastım; Error Code 2, Ekran Kartı Hatası (??????) v.b.. Bu kirliliği önlemek amacıyla Silkroad Private Server VIP bölümünün altına " European Central Silkroad Sorunları ve Çözümleri " adlı bir bölüm açılmasını arz ediyorum. Şimdiden teşekkürler.. 😜

Not: Silkroad Private Server ve Silkroad Private Server V.I.P. bölümlerinin isimleri European Central Silkroad ve European Central Silkroad V.I.P. olursa bence yenilikleri takip ettiğimizi her zamanki gibi bir kez daha kanıtlamış oluruz.. 😎

Saygılarımla,
Silent..

birisi halledebilirmi bunu hayata geçirmeyi ^^
C
Contes ⭐ 18y

Saygılarımla,
Silent..

birisi halledebilirmi bunu hayata geçirmeyi ^^

Komuta Sende Abi Bunu Bilion dimi 😁
M
sroninja süreklilik ve daimi bakım gerektiren bir iş istiyor anlaşılan.

Benim fikrim açılıp denensin
fakat göreceksiniz "buradan hariç konu açmayın" veya "istekler sorunlar cevaplar buraya" gibi bölümler yine hiçe sayılacak tüm uyarılara rağmen garip konular ve sorular devam edecektir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: