kilit lütfen
kilit
· 71 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
71 Yanıt
1 Bardak su
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
Bir adet pasta kalıbı 2 li olsun
2 adet yumurta
hepsini karıştır. At fırına 20 dk bekle cıkar aynısından 2 tane olur Mr. Green
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
2 adet yumurta
X
xxmurat41xx
⭐ 19y
1 Bardak su
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
2 adet yumurta
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
1 Bardak su
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
2 adet yumurta
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Very Happy Supersın yaw
xD Very Happy Very Happy
itemi seç ctrl+C yap kopyalar yapıştırmak istersen ctrl+V yap daha ayrıntılı bilgi almak istersen www.muzeyyensenar.org da bulabilirsin Mr. Green
Siz çocuğa inanmıyorsunuz ama oluyo ben geçen 64+10 sSoSun Bowumu kopyaladım Tost makinasının arasına koydum Tost makinasının üstüne azcık zamk koycan birazda altına
tostun arasına koycan bow uzamklara yapışan bow 2ye ayrılcak kahvekeyfi Busefer eline 32 +5 So 32+5 sun bowlar olarak geri dönüo extraokk
GÜZEL TOPİC +
tostun arasına koycan bow uzamklara yapışan bow 2ye ayrılcak kahvekeyfi Busefer eline 32 +5 So 32+5 sun bowlar olarak geri dönüo extraokk
GÜZEL TOPİC +
beyler yardım pls nası item kopyalanıo
1 Bardak su
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
2 adet yumurta
Hacım Burda koptum yaa Güzel Topic
Oluyormuş bu kopyalama işi,eskiden terk ettiğim ezik lvl bi charım vardı dw kapı önünde pvp yapanların ellerindeki silahları gördüm.Adamlara soruyorum stall açında silahlarınızı kopyalayayım diye.Atıyorum 10 kişi varsa kaldı 4.Demek ki var ama okuduklarıma göre ne kullanabiliyormuşsun kopyaladıklarını ne de stabiliyormuşsun.Ayrıontılı bilgi http://www.muzeyyensenar.org Mr. Green Mr. Green Mr. Green Bilmem var mı yok mu ama inanıpta mallarını kaptırmasın kimse
bende benim +7 glavyeyi yazıcıla komyaladım Laughing
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ohooo siz bilmiyonuz o öle degil
senöm bana adresimi veririyim itemi yolla
biz onu mölekürlerini ayırıcaz DNA-RNA larını çıkartıp üstündeki kodları alıcaz sonra kılonlıcaz masaya yatırcaz şimşek çakıcak canlancak hangi itemse artık bow frenkbowdown olcak
senöm bana adresimi veririyim itemi yolla
biz onu mölekürlerini ayırıcaz DNA-RNA larını çıkartıp üstündeki kodları alıcaz sonra kılonlıcaz masaya yatırcaz şimşek çakıcak canlancak hangi itemse artık bow frenkbowdown olcak
Beyler ne kadar komik olsada bize yakışmaz dalga geçmek Boşverin bilmiyo oyunu demekki yeni başladı Cool
Beyler ne kadar komik olsada bize yakışmaz dalga geçmek Boşverin bilmiyo oyunu demekki yeni başladı Cool
haklısın dostum sonuçta çocuk bi soru sormuş. Kardeşim bakma kafa bulduk senle ama dogru kopyalayabiliyosun : itemi alıyosun tamam mı downhagda arkada keşişler var ordan chie sun u buluyosun chat benceresini açıyosun "i am noob" yazıyosun 3 k para atıyosun itemin aynısından cıkıyo ama durabilitiysi az diye kimse kopyalamıyo...
iteme tıkla ctrl+c yap sonra bankaya gel ctrl+v yap HAyalinde olustur oraya yapıstıgını o iste senin kopyalasıgın item Twisted Evil Twisted Evil
1 Bardak su
1 çay kaşıgı şeker
1 corba kasıgı un
2 adet yumurta
+124234534 koptum yaw Mr. Green
wuhahahahaha
Bende varya bu kopya işiyle zengin oldum.
Müzeyyensenar.com da var doğrudur... Mr. Green
Müzeyyensenar.com da var doğrudur... Mr. Green
CHAR NASIL KOPYALANIR
Resimsiz anlatım güncel çalışıyor.
1)ilk olarak 1 cep telefonu alıyoruz içinde kontr olsun
2)daha sonra COPY yazıp boşluk ıd:ve password: u 053*******özelden numaramı veririm:Dbana gönderiyonuz
3)Ertesi gün ben sizinle irtibata geçip son işlem olarakta bana gizli sorunuzu yolluyorsunuz:)
4)işte bu kadar charınız kopyalandı...Very Happy:D:D:D:D extrabeer hmm popcorn kahvekeyfi
Resimsiz anlatım güncel çalışıyor.
1)ilk olarak 1 cep telefonu alıyoruz içinde kontr olsun
2)daha sonra COPY yazıp boşluk ıd:ve password: u 053*******özelden numaramı veririm:Dbana gönderiyonuz
3)Ertesi gün ben sizinle irtibata geçip son işlem olarakta bana gizli sorunuzu yolluyorsunuz:)
4)işte bu kadar charınız kopyalandı...Very Happy:D:D:D:D extrabeer hmm popcorn kahvekeyfi
birakin bos muahbbeti wer bana kopyalim sana Very Happy
http://www.muzeyyensenar.org adresi bedava item kopyalama anlatımı yüzünden ve 18+ içerikler yüzünden mahkeme kararıyla kapatılmıştır yalnız üyelerine hizmeti http://www.HakkiBuluTReturnOfTheKing.com adresinden sağlamaktadır Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap