Icerige atla
Extraloob

Keyloggerdan Korunmak Ekran Klavyesi

· 27 Yanıt · 3.2K görüntüleme
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Keylogger Sadece Klawye İLe Yazılanları Algıladıgı İçin Kendim Calıstım silkroad VE Banka Hesaplarınızdada Kullanabilrsnz
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
ExtraLo_Ob
Can_ksk
27 Yanıt
C
keylooger dan korunmak ıın bu %100 bir cozum deıl keyloogerlar sadece klavyede yazılanları okumuyor bazı keyloglar ekranda ss de cekıyor bu sadece riski azaltır ama suanda calısan keyloogerlar genellıkle ss cekıyor
Q
qker7 ⭐ 19y
dikkat edin ben bu arkadaşı bi yerden tanıomm nerdendiii Rolling Eyes ama keyloog de qaLiba Mr. Green
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y

dikkat edin ben bu arkadaşı bi yerden tanıomm nerdendiii ama keyloog de qaLiba

BENden Bahsetmiyorsun dDemi KArdesim
Q
qker7 ⭐ 19y

dikkat edin ben bu arkadaşı bi yerden tanıomm nerdendiii ama keyloog de qaLiba

BENden Bahsetmiyorsun dDemi KArdesim

yok yahuu cepnicaglardan bahsediomm Mr. Green
C
halla allla ula naptım ben sana acıklama yaptım buda takmıs benı bı yerıne
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
ss alsa bile girdiğin şifreler zaten yıldız olarak gözüküyor onun için çektiği ss bir anlamı yok Wink

keylooger dan korunmak ıın bu %100 bir cozum deıl keyloogerlar sadece klavyede yazılanları okumuyor bazı keyloglar ekranda ss de cekıyor bu sadece riski azaltır ama suanda calısan keyloogerlar genellıkle ss cekıyor
Q
qker7 ⭐ 19y

ss alsa bile girdiğin şifreler zaten yıldız olarak gözüküyor onun için çektiği ss bir anlamı yok Wink

yanlış!! Ekran klavyesi ile yazarken hangi tuslara bastıgının ss sini alıyo ya Very Happy

o zaman karışk yazar Mr. Green
T
Tweaked ⭐ 19y
güzelmiş suan o klavye ıle yazıyom D
C
CWsaila ⭐ 19y
Ekran klavyesinide okuyabilen keylogger ler var isterseniz verebilirim :))
C
CWsaila ⭐ 19y
ama ben keylogger lere karşıyım terbiyesizlik
J

ama ben keylogger lere karşıyım terbiyesizlik

en iyisi Wink
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Arkadaslar Bgunlerde Char CalınmaO Olayı COk oldugu İçin KOnuyu Gündeme Tasıyorum Bence Sabit Olsun
F
Yeni nesil gelişmiş keyloglar sadece klavye verilerini deil giden paketlerdeki key leride alabiiyor. En iyi çözüm sağlam ve güncel bir antivirüs programı ve indirdiğiniz şeylere dikkat etmeniz... kahvekeyfi
C
CWsaila ⭐ 19y
Avti virüs programlarını gecen çok başarılı keylogger ve trojenler mevcut
C
Ardamax keylog hep pc den şifre alır hem kalvyede yazdıklarınızı an ve an okur ve bir dosyayla birleştirebilme imkanınız var pc nize bir bulaştımı yandım allah kurtulamazsınız tabi insan farkındada olmuyor
C
CaN_KsK OP ⭐ 19y
Wow konuma ilk ve son cevabı yazan kisisin cok eski konu bu.
C
😄 keylog,hack vs ilgi alanımdır
D
drotalion ⭐ 19y
can allah senin 😄

bu sabah uyandım vermek aklıma gelmediyse ne olayım 😄

teşekkürler güzel paylaşım. Bunun yanında bilgisayar klavyesi bozulan arkadaşlarımız yenisi gelene kadar bunla idare edebilirler.
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bencede sanal klevye kullan RahaTLa 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: