Icerige atla
Extraloob

Keşke Kırmasaydık Rekoru Bu ne Yha

· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
2deBir site gidiyo gitmedigi zmnLarda çok yavş...
12 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
bendede oluyo 🙄
W
Wrestler ⭐ 19y
bende bıktım sıkıldım ya
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
general hatası veriyo
M
Mumya ⭐ 19y
ya şimdi general hatası veriyo yakında gp hatası vercek söylemedi demeyin 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
ya şimdi general hatası veriyo yakında gp hatası vercek söylemedi demeyin :D

Eheueheu 😈
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Hafta Sonları Cok Oluyo Böle :x
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bunlar doğal şeyler hatasız sorunsuz forum sitesi olmaz hangi siteye girerseniz girin 1 hafta sabit takılın illaki benzer sorunu göreceksiniz.
D
drotalion ⭐ 19y
bunlar doğal şeyler hatasız sorunsuz forum sitesi olmaz hangi siteye girerseniz girin 1 hafta sabit takılın illaki benzer sorunu göreceksiniz.

50 bin defa aynı çözümü önerdim birdaha önereyim:
daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz :)

150.000 defa da söylesen senin söylediklerini kaale almam :?!
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
her forumda var böle ufak tefek sorunlar yani sürekli f5 yapın siteyi yenileyin sorun gider yine aynı sorun olursa yine f5 leyin 😄
D
drotalion ⭐ 19y

daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz :)

150.000 defa da söylesen senin söylediklerini kaale almam :?!

amaç? Sitenin iyiliğini istiyoruz burada kötülüğünü değil. Son 5 dakikada siteye 404 ten dolayı girilemiyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: