2deBir site gidiyo gitmedigi zmnLarda çok yavş...
Keşke Kırmasaydık Rekoru Bu ne Yha
· 12 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
bendede oluyo 🙄
bende bıktım sıkıldım ya
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
general hatası veriyo
ya şimdi general hatası veriyo yakında gp hatası vercek söylemedi demeyin 😄
ya şimdi general hatası veriyo yakında gp hatası vercek söylemedi demeyin :D
Eheueheu 😈
Hafta Sonları Cok Oluyo Böle :x
bunlar doğal şeyler hatasız sorunsuz forum sitesi olmaz hangi siteye girerseniz girin 1 hafta sabit takılın illaki benzer sorunu göreceksiniz.
bunlar doğal şeyler hatasız sorunsuz forum sitesi olmaz hangi siteye girerseniz girin 1 hafta sabit takılın illaki benzer sorunu göreceksiniz.
50 bin defa aynı çözümü önerdim birdaha önereyim:
daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz 😊
daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz :)
150.000 defa da söylesen senin söylediklerini kaale almam :?!
her forumda var böle ufak tefek sorunlar yani sürekli f5 yapın siteyi yenileyin sorun gider yine aynı sorun olursa yine f5 leyin 😄

daha sağlam ve daha hızlı olan postgres sql kullanalım, 150.000 kişi aynı anda onine olsa yine birşeycikler olmaz :)
150.000 defa da söylesen senin söylediklerini kaale almam :?!
amaç? Sitenin iyiliğini istiyoruz burada kötülüğünü değil. Son 5 dakikada siteye 404 ten dolayı girilemiyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap