Icerige atla
Extraloob

Kaç tane kız arkadaşınız olsun istersiniz???

· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme
W
WesT OP ⭐ 18y
Bn şahsen 7 tane isterdim 😄
26 Yanıt
H
H@K@NCH3SS ⭐ 18y
Ben bir tane az olsun öz olsun;)
B
Harem mi kurucaksın ?
M
mertcangs ⭐ 18y
0
P
POTATOHEAD ⭐ 18y
hepsi kız arkadaşım olsun isterdim ama bi tane bile olmadı xD
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Kız demek başa bela demek.Zırt pırt ararlar,maça gidersin "ne anlıyorsunuz bir topun peşinde 22 tane adam koşuyor" der.Arkadaşlarınla içmeye gidersin,e haliyle çevrende tanımadığın kızlar olur telefonda onların seslerini duyup trip atar veya çıldırır.Buluşucaz diyip 1 saat ayakta kök saldırır.
vs.vs. gibi örnekler çoğaltılır.O yüzden...

Kızlara ölüüüüüm!!! :evil:
I
Kızlar . . .
Kaç kızı ağlattım ooo.
Gülünecek olaya ağlarlar.
Y
Yukie ⭐ 19y
bana adam akıllı 1 tane yeterdi (beni seven)

ama nerdeeeeee?
S
Streetwise ⭐ 19y
Kız demek başa bela demek.Zırt pırt ararlar,maça gidersin "ne anlıyorsunuz bir topun peşinde 22 tane adam koşuyor" der.Arkadaşlarınla içmeye gidersin,e haliyle çevrende tanımadığın kızlar olur telefonda onların seslerini duyup trip atar veya çıldırır.Buluşucaz diyip 1 saat ayakta kök saldırır.

Kızlar olmazsa nüfus çoğalmaz vs. vs. 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y

şiddetle kınıyorum ❗ aslında ben burdan 20-30 sayfalık tartışma malzemesi çıkarırdım ama uyarılmak tarzım değil 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
daha çok.

sadece sex için yanıtladım.

lakin şöyle bir durum var aşkı ve sexi aynı anda yaşayacağım 3 kız arkadaşım olsun (zamanında 4 tane vardı aidsli gibi geziyordum ortalıkta ruh gibi 4 fazla 3 süpppooo)

*aşk yalan güzelim hayatın anlamı aşk-sex-sevgi triosu.
S
Streetwise ⭐ 19y
daha çok.

sadece sex için yanıtladım.

lakin şöyle bir durum var aşkı ve sexi aynı anda yaşayacağım 3 kız arkadaşım olsun (zamanında 4 tane vardı aidsli gibi geziyordum ortalıkta ruh gibi 4 fazla 3 süpppooo)

*aşk yalan güzelim hayatın anlamı aşk-sex-sevgi triosu.

Diyosunnn 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

şiddetle kınıyorum ❗ aslında ben burdan 20-30 sayfalık tartışma malzemesi çıkarırdım ama uyarılmak tarzım değil 😁

güzelim seni kimse uyaramaz sen herkesi uyarabilir ve ağırlığını koyabilirsin unutmaki EXL Ailesinde D.Mod'sun yetkilerinin tadını çıkart 😉
T
Tukumas ⭐ 18y
Ben bir tane az olsun öz olsun;)

+1905
S
SnowFlake ⭐ 18y

güzelim seni kimse uyaramaz sen herkesi uyarabilir ve ağırlığını koyabilirsin unutmaki EXL Ailesinde D.Mod'sun yetkilerinin tadını çıkart ;)

teşekkürler okan abi ^^
I
ironEyE ⭐ 18y
bir adet yeter 😁
4
4eweRSro ⭐ 18y
bir adet yeter 😁

+1 Fazlası Zarar 😁
R
RoyalFlush ⭐ 19y

^^ tartışma malzemesi çıkaracak birşey yok bence herkes kendi düşüncesini söylüyor 😘 Ben yaşadıklarıma bakarak bunları söylerim,sen kabul etmezsin.İnsan olduğumuz için farklı düşünüyoruz. 👍
Windy
Windy ⭐ 19y
1 tanesi yetiyorda artıyor ☕
J
Jigsaw ⭐ 19y
2 tane, biri öncelikli olacak şekilde. Diğeri eğlencelik, konuşmalık. Zamanı gelince bırakıp gitmelik. ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: