Icerige atla
Extraloob

Joymax Türkiye'den 3 Nisandaki Etkinlikte Ödül Yağmuru[AÇIK]

· 139 Yanıt · 19K görüntüleme · Sayfa 6 / 7
Yanıtlar
*
*Underground OP ⭐ 16y
/ 126 Kişinin Kaydı Onaylanmıştır.
Z
zaibatsu ⭐ 18y
ist ÇEkmekoyden Gidecekler Ulaşsın!!
P
PhaetoN ⭐ 18y
istanbul-anadolu yakasından gidecekler pm yoluyla ulaşsın toplanıp exl takımı olarak birlikte gideriz 😆
*
*Underground OP ⭐ 16y
Ben bir süre yokum. Güncel Kayıt Listesine Aşağıdaki Likten Bakabilirsiniz. Katılanlara Başarılar Dilerim. 😘 ❤️

Güncel Kayıt Listesi İçin Tıkla.
J
JnrequeL ⭐ 16y
Adeks böyle yarışmalara ev sahipliği yapıyor gerek WarRock gerek Silkroad olsun gerçekten de mükemmel bir cafe 😎
P
Phantoso ⭐ 18y
İstanbul / Bahçelievler den katılacak varmı acık adresi bulamayacağım 😄
1
18818 ⭐ 16y
İstanbul / Bahçelievler den katılacak varmı acık adresi bulamayacağım :D

En acilinden yarın gidiyorum varmııı?
1
18818 ⭐ 16y
İstanbul / Bahçelievler den katılacak varmı acık adresi bulamayacağım :D

En acilinden yarın gidiyorum varmııı?
.NET
.NET ⭐ 19y
nedne beşiktaş adeks cafe diye sorulmuş hemen söyleyeyim. cafe 4 mü 5 mi katlı ve istanbulun en büyük cafelerinin başında geliyor. gidin kendiniz görün kalite farkını.
[F New]Solo Gitarist
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
nedne beşiktaş adeks cafe diye sorulmuş hemen söyleyeyim. cafe 4 mü 5 mi katlı ve istanbulun en büyük cafelerinin başında geliyor. gidin kendiniz görün kalite farkını.

Yok bro o 2. si 😁 Sanırım bu ilki yukarda olan gerçi o da 2 katlı ama top sahası gibi alanda maşallah 😆

PS : Varsa gelecek ordan görüşmek isteyen cep tel no atsınlar pm 'den de ulaşayım yarın kendilerine orda ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
.NET
.NET ⭐ 19y

Yok bro o 2. si 😁 Sanırım bu ilki yukarda olan gerçi o da 2 katlı ama top sahası gibi alanda maşallah 😆

PS : Varsa gelecek ordan görüşmek isteyen cep tel no atsınlar pm 'den de ulaşayım yarın kendilerine orda ..

kaç şubesi var bunların 😆
[F New]Solo Gitarist
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
2 😜

PS : Sadece beşiktaşta diye biliyorum.
EXL | SRO | İŞKOLİK
1
18818 ⭐ 16y
şimdi çıkıyorum kapısında yatıcam bardak benim 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
şimdi çıkıyorum kapısında yatıcam bardak benim :D

Bi bardakta ben kaplamayı planlıyorum ama şimdi Pazar olması kötü oldu yaa, sabahın köründe kalkta oraya gittieee .. daral:
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
JetHomme ⭐ 19y
Ben yarın ordayım. Toplu bir exl 3lü çektiririz 😆
1
18818 ⭐ 16y
şimdi çıkıyorum kapısında yatıcam bardak benim :D

Bi bardakta ben kaplamayı planlıyorum ama şimdi Pazar olması kötü oldu yaa, sabahın köründe kalkta oraya gittieee .. daral:

Hacım pm dende yazdım turnuva yarın 3 NİSAN makara: makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
toxi ww biz kendimiz düzenleyelim bir etkinlik artık yaa havalarda düzeldi benim ficutta sexileşti fitness'da 1 aydır buluşabiliriz makara:
E
EliteTurk ⭐ 18y
Keşke istanbulda olsaydım. 😢
J
JetHomme ⭐ 19y
Keşke istanbulda olsaydım. 😢

daral: daral:
*
*Underground OP ⭐ 16y
Etkinlik Yarın Başlıyor.. Silkroad Orjinal Bardaklarından kapmak için Erkenden gidin derim ben 🤝 Bende Orda Olucam. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: