Icerige atla
Extraloob

Joymax Türkiye'den 3 Nisandaki Etkinlikte Ödül Yağmuru[AÇIK]

· 139 Yanıt · 19K görüntüleme · Sayfa 4 / 7
Yanıtlar
P
Phantoso ⭐ 18y
tmm işte bende onu diyorum, bak üstte ne yazmışım makara:

Öylemi demiştin makara: makara: tamam makara:
*
*Underground OP ⭐ 16y
/53 Kayıt Onaylanmıştır.
/1 Kayıt Kabul Edilmemiştir.
C
Evet Resmen Turnuvadayım.. Herkeze Başarılar Dilerim Tekrar Burdan Not Geçmek İstiyorum.. Bard Çarımla Bir İddia'm Yok Ancak Keyfi Yapacağım 😊 maksat Deneyim Tanışmak Olsun...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Evet Resmen Turnuvadayım.. Herkeze Başarılar Dilerim Tekrar Burdan Not Geçmek İstiyorum.. Bard Çarımla Bir İddia'm Yok Ancak Keyfi Yapacağım 😊 maksat Deneyim Tanışmak Olsun...

başarılar bolca fotoğraf çekilip sitemize öyle gelin 😘
V
vestale ⭐ 17y

0 dan char yapılancırcan paşam makara:

kendi charınla katılmıyorsun
J
JetHomme ⭐ 19y
Bende katıldım. Daha onay gelmedi. Gelsin sölerim burdan. Resim vs çekicem bol bol 😆
H
hohocanim ⭐ 17y
yarışma nasıl olacak pwp lerde char mı yapılandırılcak yoksa herkes kendi charıylamı
*
*Underground OP ⭐ 16y
yarışma nasıl olacak pwp lerde char mı yapılandırılcak yoksa herkes kendi charıylamı

Net bir bilgimiz yok ancak GNGWC türü olması %99
P
Phantoso ⭐ 18y
Yha çok acele ettim ve Hera dakimi charımı Venicede yazmışım bir şey olmaz umarım kayıt kabul edilmiş gerciden onlar vericek char sorun olmaz makara:
C
chipshajen ⭐ 17y
hayırlısı olsun izmir'de olsa 😊
I
%100 gidiyorum keşke kadıköçydeki adeks olsaydı ama napalım orayada gidicez artık takvim bardak silkler benim gerisinde gözüm yok 😄
P
Phantoso ⭐ 18y
Bardak ve Psp benim foto ları koyucam hehehe
*
*Underground OP ⭐ 16y
Arkadaşlar OyunGuru yetkilileri etkinlik hakkında bilgilerin Etkinlik günü açıklanacağını belirtti.
F
findik05 ⭐ 16y
|GM| Militanz bro bu aralar nick'in hiç düşmüo üst sıralardan 😜
*
*Underground OP ⭐ 16y
Site Kapalıdır En Kısa Sürede Onarılıcaktır.

Teşekkürler. ❤️ 😘
H
hohocanim ⭐ 17y
gm kardeşim benim elimde öle iyi denilcek bi char yok sroyu bırakmış gibiyim eğer kendi charlarımız la kapışacaksak boşa gelmiyim diyorum ama gngwc gibi olursa gelicem bi yardım etsen bu konuda
J
JetHomme ⭐ 19y
Tamam ismimiz yazılmış. 😆
N
Nicosha ⭐ 16y
Güncelle plİs kayıt yaptırdım xd.
P
Phantoso ⭐ 18y

Topic açan arkadaşın elinde değil oda siteden aldığı bilgiler doğrultusunda bize yardımcı olmaya çalışıyor
*
*Underground OP ⭐ 16y

Topic açan arkadaşın elinde değil oda siteden aldığı bilgiler doğrultusunda bize yardımcı olmaya çalışıyor

Teşekkürler Kardeşim ❤️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: