İstanbul'da oturmayı gerçekten isterdim.. 🙏 🙄
Joymax Türkiye'den 3 Nisandaki Etkinlikte Ödül Yağmuru[AÇIK]
· 139 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 7
Yanıtlar
Arkadaşlar Site Açılmıştır Rahatlıkla Bu Etkinliğe Ücretsiz Katılabilirsiniz.
Teşekkür Ederiz. ❤️
Teşekkür Ederiz. ❤️
İstanbulda yaşamayı o kadar çok isterdim ki 😜.Off off keşke istanbulda yaşasam.Katılacaklara başarılar.Eğer istanbulda yaşasaydım.İlk işim sabah 7 de kalkıp hazırlanıp hemen oraya gitmek olurdu.Bardak \ Takvim \ Poster çok güzel bir hatıra ama bardak önemli bir hatıra 😉 Katılacaklara başarılar 🎅
/Kaydı Onaylanmış Katılımcıların Char İsimleri Bu Topic'ten Yayınlacaktır. [GÜNCEL]
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
Kaydımı Yaptım Hadi Hayırlısı... PvP'de İddalı Değilim (Wizard/Bard) Ama Zevk İçin Gideceğim.. 😊 SAygılarımla.. Cengizh4N Troy
Katılımcılarda daha yokum ama olucam makara:
İstanbul/Bahçelievler veya yakınından katılıcak arkadaşlar Pm ile iletişime gecerse sevinirim 😘
Kayıdını yaptıran arkadaşlara seçilmeleri dileğiyle.. ❤️
Saol bilgi için bro <3
Sen sağol hacım ❤️ 😘
Peki şöyle bir durum ortaya çıkıyor :
Herkes kendi çarlarıyla pvp yapacaksa serverlar farklı olacaktır herkesin yani her serverdan bir birinci çıkacaktır o zaman kime bu ödülleri vereceklerki birinciye demiş çünkü sadece her serveren birincisi çıkacak peki bunlar kendi aralarında nasıl bir düello yapacaklar ? 🍿 🤔
Herkes kendi çarlarıyla pvp yapacaksa serverlar farklı olacaktır herkesin yani her serverdan bir birinci çıkacaktır o zaman kime bu ödülleri vereceklerki birinciye demiş çünkü sadece her serveren birincisi çıkacak peki bunlar kendi aralarında nasıl bir düello yapacaklar ? 🍿 🤔
Onu geçtim herkez lvl ine göremi
Peki şöyle bir durum ortaya çıkıyor :
Onu geçtim herkez lvl ine göremi
Arkadaslar bunun hakkında bilgim yok ama araştırıp öğrenmeye çalışcam 👍
/45 Kişinin Kaydı Onaylanmıştır.
/48 Kişinin Kaydı Onaylanmıştır.
katılımcılara başarılar dilerim 😘
arkadaşlar bu yarışma gngwc tarzı olucak.
yani 81 lvl stat verilmemliş 1m sp li chin charları alıcaksınız ve hotan guild bankası önünde pvp yapıcaksınız.
setleriniz npc olucak. potlar yanılmıyorsam medium olucak.
tecrübesi olmayanlar havaya girmesin derim çünkü çok farklı 😈
yani 81 lvl stat verilmemliş 1m sp li chin charları alıcaksınız ve hotan guild bankası önünde pvp yapıcaksınız.
arkadaşlar bu yarışma gngwc tarzı olucak.
Sanırsam tam öyle değil ama bilmiyorum biraz önce iletişime geçtim yetkililerle en kısa zamanda Etkinlik hakkında bilgi ve cevap alacağım 😘
İstanbul/Bahçelievler veya yakınından katılıcak arkadaşlar Pm ile iletişime gecerse sevinirim 😘
Bahçelievlerden Mecidiyeköy oradanda Beşiktaş otobüsü ama bilmiyorum cafe derede varsa bahçelievlerden gidelim makara:
kendi charlarınızla gidilmesi imkansız.
kendi charlarınızla gidilmesi imkansız.
Bu turnuvayı Joymax hazırlamıyormu o zaman herkeze özel bir sw de char vericek yapılandırıcaz arkadaş işimizi yapıcaz yoksa herkez farklı sw lerde olmaz büyük ihtimal char verilir 👍
tmm işte bende onu diyorum, bak üstte ne yazmışım makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap