Icerige atla
Extraloob

Item Mall Türkçe [Resimli Anlatım]

· 28 Yanıt · 10K görüntüleme Sabitlenen
28 Yanıt
O
Old School ⭐ 19y
Diğerinden farkı güncellenicek olması umarım güncellenir çünkü diğeri eskiydi teşekkürler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Tarafımca bu topic sabit yapılıp eski sabit topic sabitlikten alınmıştır bilginize...

işte böyle ol yeni yılda vereceğim hediyeyi harbi harbi hak etmiş ol, ne güzel işte sitede kötüyü kaldır yenisi yap koy olay budur canımcım bitanemsin mucX
T
Güzel olmuş ancak burdaki item mallın sadece bi kısmı Joymax paso bişiler ekleyip duruyo
L
Güzel bir çalışma olmuş tbkler.. Cool
T
Tornado ⭐ 19y
Sağol KArdeş Güsel OLmuş
K
KozmonoT ⭐ 19y
Anlamadığım bir şey var.(Skill Reallocation Potion)Mesele benim Biechon Skilim 50 level de onu alıp kullanırsam 50 level 0 level mi olur? Yoksa sadece 1lv mi düşer.Veya da istediğin kadar düşürebilirmiyim...
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Eline emeğine sağlık gerçekden gerekliydi...
L
Leader ⭐ 19y
saol
_
_LeGraNd_ ⭐ 19y

Eline emeğine sağlık gerçekden gerekliydi...

hocam ben senın ımzana bıttımm hakkatten susturur mılletın agzını super ya bıttım ne dıım extraokk extrabeer headbang2ft9
K
KozmonoT ⭐ 19y
Bu pot kutuları avrupalılarda 3 sn de basarmı acaba?
K
KozmonoT ⭐ 19y
Pardon 0 sn de?
N
super paylaşım saol
E
emc ⭐ 18y
çok teşekkürler.

Astral , immortal , Switch Defense gender tools sadece bu 3 item stall'da satılabilse ne güzel olurdu. Global , PEt lerde satılsa baya güzel olurdu.
K
KozmonoT ⭐ 19y

basar herhalde denemedim ama basarsa parası olan yaşar Mr. Green

Yaşadık ozaman bir gün alıp deneyeceğim ama simdilik vigorlar yetiyo.
K
süper olmus ellerine sağlık
U
Saol.
T
t3trat ⭐ 18y
bunları daha da vericekmisiniz yaw açılmış konuyu silip tekrar açıyonuz
N
Nebula ⭐ 19y
Anlamadığım bir şey var.(Skill Reallocation Potion)Mesele benim Biechon Skilim 50 level de onu alıp kullanırsam 50 level 0 level mi olur? Yoksa sadece 1lv mi düşer.Veya da istediğin kadar düşürebilirmiyim...

Her editle 5 skill düşürebilirsin.Bu düşüreceğin mastery değeri herhangi bir skill de olabilir mastery lvlide olabililir.
R
Redbul13 ⭐ 18y
Cok guzel olmus.Ellerıne saglık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: