Icerige atla
Extraloob

İtem Mall hakkında

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
D
darkblade OP ⭐ 18y
arkadaşlar item mall da hani bi kılıç varya clown acsessourry mi öle bişi 😄 onu dress siz giyebiliyormusun bide 85 silkim var ne alım sizce :D:D
12 Yanıt
I
ironEyE ⭐ 18y
arkadaşlar item mall da hani bi kılıç varya clown acsessourry mi öle bişi 😄 onu dress siz giyebiliyormusun bide 85 silkim var ne alım sizce :D:D

eğer 85 silkin varsa tavsiyem tickettir 😉 veya maymun (maymun 80 silk olması lazım ama emin değilim 🙄 )
D
darkblade OP ⭐ 18y
yaw şu avatar konusunu cvp larsam sevinirim 😄
I
ironEyE ⭐ 18y
onu bilmiyom buyük ihtimalle takılıyo ama öle bi adam görmüştüm çünkü
B

eğer 85 silkin varsa tavsiyem tickettir 😉 veya maymun (maymun 80 silk olması lazım ama emin değilim 🙄 )

Maymun benzeri petler 88 silk
I
ironEyE ⭐ 18y

Maymun benzeri petler 88 silk

hmm bn 80 diye hatırlıyodum 🤔 neyse öğrenmiş oldum 😁
B
bannedddd ⭐ 19y
Yok o kılıçı falan kostüm olmadan takamıyorsun.
P
Takabiliyor olmalısın bildiğim kadarıyla. Gelinliğin üstüne palyalço şapkası takılıyorsa o da olabilir. Ama emin değilim çünkü şapka her chara oluyor o aksesuarlar oluyorda olabilir olmuyor da olabilir. O zaman neden cevap yazdım ben ? 🤔 🤔 🤔
B
bannedddd ⭐ 19y
Takabiliyor olmalısın bildiğim kadarıyla. Gelinliğin üstüne palyalço şapkası takılıyorsa o da olabilir. Ama emin değilim çünkü şapka her chara oluyor o aksesuarlar oluyorda olabilir olmuyor da olabilir. O zaman neden cevap yazdım ben ? 🤔 🤔 🤔

Sanırım yanlış anladın sen, ya da ben. 😆
Arkadaşın dediği ''kostüm olmadan kılıç takılabilir mi?'' değil mi? 😄
C
carwen ⭐ 18y

Sanırım yanlış anladın sen, ya da ben. 😆
Arkadaşın dediği ''kostüm olmadan kılıç takılabilir mi?'' değil mi? :D

Bencede öyle. 😜
Bende süpürge almıştım sadece takamamıştım.Yani kostüm olmadan takılmıyor.
M
mrtcnt ⭐ 18y
herangi bi avatar dress yoksa avatar aksesuar takılmaz
P
Prestij ⭐ 18y
Kızılderili Kuştüyü kafalığını al derim 30 silk. tabi charına uyuyorsa ... 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: