Icerige atla
Extraloob

İtem degree değiştirme lazım

· 11 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
cagan74 OP ⭐ 17y
😈 yArdım edin lütfen item deggre değiştirme vardı bulamıyorum
11 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
başlığı küçültelim.
Q
Quattro ⭐ 19y
Defense Gender Switch Tool 32 silk...
N
Nereus ⭐ 17y
Degree değiştirme diye bişey hiç duymadım ancak media.pk2 ile görüntü olarak değiştirebilirsin...
A
Başlık küçülsün.
O
İtem d değiştirmemi öyle saçmalıkmı olur :S Birkaç aydır oyunu bırakmış ve oynamıyor olabilirim ama d değiştirme diye bişey olmaz.O senin dediğin female-male değiştirme olmasın 😆
O
oLdCiTyLee ⭐ 18y
Degree değiştirme diye bişey hiç duymadım ancak media.pk2 ile görüntü olarak değiştirebilirsin...

ewt media.pk2 deki bazı ayarlamalarla yapılabiliyo ama yapmadan önce muhakkak yedeğini al ayrıca vakit ayırman lazım bi işe yaramıyo sadece görüntüsünü değiştirebiliyosun sos yapabiliyosun yani gerekli bişi deil 😄
I
İtem Degree Deiştiremezsin Fakat İtemin Genderini Değiştirebilirsin..
Örneğin : Bir Shoulder'in Var Male Eğer Defence Gender Kullanarak Onu Female Yapabilirsin..
P
Pride ⭐ 18y
D değiştirilseydi şuan herkesin elinde sun olurdu 😄
O
oLdCiTyLee ⭐ 18y
kardeşim sadece görüntü olarak deiştiriliyo bende 41 lwl ken 9 dg sun glavie garment set vardı ama sadece benim ekranımda görünüyo ama çok zaman ayırman lazım
T
Benim bildiğim bir itemi fameleden male ye yada maleden famaleye değiştirme itemi odlugun.Buda wing tribe guardian championslardan toplanan 100 tanegörev itemini everdiktyen sonra 10 berserk scrool 1 tanede bu gender iteminden veriyor..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: