bunu yapıp milleti kandırmanızı istemem ama size öğretiyim gerçekten var böle bişey ( ilk önce hotan ın veya kalenin dışına bir yere çıkıyorsunuz sonra karşınızdaki kişi stall kuruyor istediği bir fiyata,sonra karşınızdaki kişi stall ı modify yapıyor item i üstüne alıyor ve tekrar 1 gold a koymaya çalışıyor ama item konmuyor item koymadan open stall yapıyor ve sizde o sırada stalldan çıkıp tekrar giriyorsunuz item 1 gold a orda duruyor siz item i alıyorsunuz ve 2 nizdede o itemden olmuş oluyor ama stall kuran kişinin item i ışınlandığı taktirde kayboluyor orjinal i sizde kalıyor işte bu kadar...)
extrabeer
ıtem copy anlatım !!!
· 39 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
kımse yokmu yaa !! Very Happy bı tsk cokmu
D
DangerWalker
⭐ 19y
thx
thx
ne demek gorevımız detective kahvekeyfi
beyler soylıım hıc bır sekılde kar yoktur satamazsınız !!!
sadece sınır olduklarınız ıcın
sadece sınır olduklarınız ıcın
arkadas anlatmıstıda heee dıyıp gecmıstım demek varmıs ole bıse
ee adam ışınlanmaz itemi npc'ye satar olmaz mı ?
arkadas anlatmıstıda heee dıyıp gecmıstım demek varmıs ole bıse
eet
var
detective
ee peki bizde kalan itemi kullanabilyozmu detective
bunu daha önce vermiştin!!!!
ee adam ışınlanmaz itemi npc'ye satar olmaz mı ?
?? ? ? olamaz mı ?
ee peki bizde kalan itemi kullanabilyozmu detective
item kullanılmaz veya satılmaz kahvekeyfi
ARkadaslar siz adamdan itemi 1golda aliosunuz item sizde oluo istediginiz gibi kullanıosunuz ama kopya item satilmaz yere atilmaz stalla konmaz trade atılmaz belli bi sure sonra kaybolur
ARkadaslar siz adamdan itemi 1golda aliosunuz item sizde oluo istediginiz gibi kullanıosunuz ama kopya item satilmaz yere atilmaz stalla konmaz trade atılmaz belli bi sure sonra kaybolur
biriniz kullanılır diyo diğeri kullanılmaz diyo kafam karıştı Rolling Eyes
Cok saol bea biz böle milleti kandırırız zaten adamın aklına yatar para yazmadan open stall yapmak cok saolasın
biriniz kullanılır diyo diğeri kullanılmaz diyo kafam karıştı Rolling Eyes
ben kullanılmaz diye biliyorum ama kesin öyledir de demiyorum extraokk
A
asi_kral_95
⭐ 19y
arkadas ben tavsie etmiyorum cünkü o kişi size dünyanın küfrünü lafını edecek + bu dünyanın dier tarafıda var
İtem hiçbi şekilde stılmaz kullanılmaz sadece görüntü olarak vardır o orada elixirler de + basılırken kullanılmaz mucX
Konunun yeri burası değil silkroad genel bölümüne açmalıydın Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Brush'u pPhotoshopa Yükleme Anlatım 2(Resimli Anlatım) 100k free silk 16d ıtem, ıtem satısı yoktur kesınlıkle Videolu anlatım yapma ( anlatım) 110 spear s devıl 3 bag max full lenent 7 + ıtem weapon +7 10 blu ve 20 lv tyef ıtem full blu ve 110 petle 500 tl vSRO | SMC Schedule Detaylı Anlatım! (Kale Savaşı, CTF, BA, Roc, Medusa, Special, Job Temple Detaylı Anlatım!)