Icerige atla
Extraloob

item copy!!

· 28 Yanıt · 4.2K görüntüleme
F
fatiihn OP ⭐ 19y
ben denedim kopyalanıyor sehir dısındaki stallarda bug war.. kendi itemlerimle denedim gercekten kopyalanıyor stalı item koyan adamın stala attıgı itemi karsındaki kopyalıyor ve sahte item onda kalıyor....(Calısıyor:D)
28 Yanıt
D
DoNJuaN ⭐ 19y
bir hurafeden bahsediyosunda neyle calıstırıyosun hayal gücüylemi Mr. Green
L
Bende duydum bunu.Bizimkiler +8 sworda çöktü zeusta.Pasificete +7 glavie gerçek sanırım Confused
G
ghostly ⭐ 19y

ben denedim kopyalanıyor sehir dısındaki stallarda bug war.. kendi itemlerimle denedim gercekten kopyalanıyor stalı item koyan adamın stala attıgı itemi karsındaki kopyalıyor ve sahte item onda kalıyor....(Calısıyor:D)

madem kopyalaniyor soyle bizde yapalim Mr. Green
M
MoonLife ⭐ 19y

+1907 neymiş bakalım bunun taktiği gercekse tabi extraokk extraokk
M
mehmet125 ⭐ 19y
Evil or Very Mad Söyle bizde yapalım yoksa postmukasıyosun
L
LosCules ⭐ 19y
bende duydum geçen gün nasıl olduuna bilmiorm ama bencede saçma ama güvendiim kişiler var dio Mad
L
Doğru olduğunu sanıyorum bizimkilerde baya bir bahsediyodu baya karışık bir iş
Q
Quensis ⭐ 19y

+1907 neymiş bakalım bunun taktiği gercekse tabi extraokk extraokk

+1905 Mr. Green
X
X-Hacker ⭐ 18y
Bu Bilgi Gercek Zeusta +7 glavye çalmıştı birisi şehir dışında stall kurarken 2 kere düşünün benden sölemesi!
M
Tamam da nasıl yapıcaz ?
S
sivasli558 ⭐ 19y
bunu yapıp milleti kandırmanızı istemem ama size öğretiyim gerçekten var böle bişey ( ilk önce hotan ın veya kalenin dışına bir yere çıkıyorsunuz sonra karşınızdaki kişi stall kuruyor istediği bir fiyata,sonra karşınızdaki kişi stall ı modify yapıyor item i üstüne alıyor ve tekrar 1 gold a koymaya çalışıyor ama item konmuyor item koymadan open stall yapıyor ve sizde o sırada stalldan çıkıp tekrar giriyorsunuz item 1 gold a orda duruyor siz item i alıyorsunuz ve 2 nizdede o itemden olmuş oluyor ama stall kuran kişinin item i ışınlandığı taktirde kayboluyor orjinal i sizde kalıyor işte bu kadar...)
X
X-Hacker ⭐ 18y

bunu yapıp milleti kandırmanızı istemem ama size öğretiyim gerçekten var böle bişey ( ilk önce hotan ın veya kalenin dışına bir yere çıkıyorsunuz sonra karşınızdaki kişi stall kuruyor istediği bir fiyata,sonra karşınızdaki kişi stall ı modify yapıyor item i üstüne alıyor ve tekrar 1 gold a koymaya çalışıyor ama item konmuyor item koymadan open stall yapıyor ve sizde o sırada stalldan çıkıp tekrar giriyorsunuz item 1 gold a orda duruyor siz item i alıyorsunuz ve 2 nizdede o itemden olmuş oluyor ama stall kuran kişinin item i ışınlandığı taktirde kayboluyor orjinal i sizde kalıyor işte bu kadar...)

Kardeşim bizde bilioz editle şunu modlar editleyin halla halla öğrette millet kazıklasın bir birini töbe töbe!
G
ghostly ⭐ 19y

arkadas dogru soyluyor denedim we oldu fakat kopyaladigim item ne stala konulup satiliyor nede nnpcye satiliyor 6 tane elxir kopyalaidk kopyalar maalesef bir işe yaramiyor eger birde biliyorsan koopyalari nasil degerlendirecegimizi soylersen cokmemnun olruum yada bu yontem nasil gold a donusur?? hmm Mr. Green
H
hades455 ⭐ 18y
beyler aegede olan biri varsa ismini versin hemen yapalım onada copy
Twisted Evil bizguiltce yapıyoz iyi işvalla iyi para kazanıyoz inianmanyanlar gelsin aegeye güzel itemlerlee benim 42 +7 blade vardı adamlar onu carptı bendenn 100m almıstımm onunu parasnı cıkarmak şimdi bende basladımm Twisted Evil
G
ghostly ⭐ 19y

beyler aegede olan biri varsa ismini versin hemen yapalım onada copy
Twisted Evil bizguiltce yapıyoz iyi işvalla iyi para kazanıyoz inianmanyanlar gelsin aegeye güzel itemlerlee benim 42 +7 blade vardı adamlar onu carptı bendenn 100m almıstımm onunu parasnı cıkarmak şimdi bende basladımm Twisted Evil

hades bnde kopyalaidm ayni yontemler fakat kopyalanan item ne satiliyor ne biseye yariyor bu isten nasil para kazandigini soylersen bnde kullanmak istiyorum Mr. Green ii forumlar..
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
ewet böyle bir şey vardı ama joymax bunu düzeltti biliyorum Rolling Eyes
G
ghostly ⭐ 19y

ewet böyle bir şey vardı ama joymax bunu düzeltti biliyorum Rolling Eyes

bn 2 gun once yaptim fakat dedigim gibi elde ettigimiz kopyalari degerlendiremioruz Sad bu konudada bilgi sahibi olan warsa paylasalim zengin olalalim hmm
O
orqundogi ⭐ 19y
itemler kullanılmıyomu peki
T
Torquel ⭐ 19y
Ohhh.Eger elixirle + basılıyosa tamamdır ama joymaxın bole bisey yapcanı hicccc sanmam.Bu ole bi elinde spear diger elinde kalan buguna benzemez.Para işleyince hersey doner.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: