Arklar öğrenelim şunu yabancılara yapalım... Ama Türklere yapmayın lütfen. extraokk
İtem Copy diyolar ama ( Hack) diye bişey Çıkmış Bilen Baksı
· 22 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
sro da yok öle bişe ama şehir dışında stal açılırsa onu aynısı alınoyr galiba öle bişe var
arkadaslar kolay yolu var hotana gidin ogo yazı yazmayı acın oraya 10k plz 10k plz yazın sonra hotanda 10k die cıgırın net 1m toplarsınız
Geçti o dönemler hiç para veren yoq yaw... Mr. Green
L
Linkin_Park
⭐ 19y
yapan nası bılıo Mr. Green allah cızırtını vermesn
J
Jason Walker
⭐ 19y
öncelikle böyle bi program yok
dilenciliğe hiç luzum yok. nazar etme nolur çalış seninde olur...
arkadaslar kolay yolu var hotana gidin ogo yazı yazmayı acın oraya 10k plz 10k plz yazın sonra hotanda 10k die cıgırın net 1m toplarsınız
bencede gerek yok ya real para ile gold alcaksınız yada yeni char acıp 20 lwl kadar kascaksınız bol item cıkar itemleri npc satın 5k verir ama yinede para paradır paraları biriktirin sonra iyi para kasmıs olunur
bencede gerek yok ya real para ile gold alcaksınız yada yeni char acıp 20 lwl kadar kascaksınız bol item cıkar itemleri npc satın 5k verir ama yinede para paradır paraları biriktirin sonra iyi para kasmıs olunur
Hem kendin böyle bir şey söylüyorsun sonra da gerek yok diyorsun. Mr. Green Mr. Green
ya birader boyle bişi olmaz 10k plz diince sen onu alırken hic mi gururun kırılmayacak millete dilenirken? Hic bi zaman dilenmem dilenene de vermem o hallere biz de dustuk ama ben potsuz ksamaya gidiodum otura kalka kasıodm ya Wink
bana bi arkadaş yapmıştı.item kopyalamayı.68+4 blademi kopyaladı.ama çok uzun sürmüyo kopyası
kopyanın özellikleri:
1)Takıp Saldıramıyon
2)Satamıyon
3)Başkasına veremiyon
bi günü resmini gönderirm size nasıl olduğunu size (bocekcik) arkadaşmız anlatsın!!!
o Yapmıştı bana kopyalamyı ona pm atın anlatır
kopyanın özellikleri:
1)Takıp Saldıramıyon
2)Satamıyon
3)Başkasına veremiyon
bi günü resmini gönderirm size nasıl olduğunu size (bocekcik) arkadaşmız anlatsın!!!
o Yapmıştı bana kopyalamyı ona pm atın anlatır
Ama kopyalanan item satılmasa ise yaramasa uyarı verirler miydi bide bugünlerde bot kurmamak lazım cünkü gm ler dolasıyodur ortalıkta
Beyler ; böyle yok item kopyalamamış yok hack miş bunlar henüz Silkroad ' da yoktur !
Gereksiz bir topic olmuş daha fazla da uzamassa sevinirim ...
AMA var sitesinde duyuruluyo launcherde duyuruluyo yapmayın diye buda mı yalan
AMA var sitesinde duyuruluyo launcherde duyuruluyo yapmayın diye buda mı yalan
Ben launcher da oyle bişi görmedim Confused
M
MeraclituS
⭐ 19y
kopyanın özellikleri:
1)Takıp Saldıramıyon
2)Satamıyon
3)Başkasına veremiyon
ewt bu özellikler dogru galiba silkroadda dupe çıkıooo
Beyler ; böyle yok item kopyalamamış yok hack miş bunlar henüz Silkroad ' da yoktur !
+99999999999999999999999999
Böyle Bir Program war.dı. 😊 1 Hafta önce bitti Gm önlem aldı... Update duyurusu bile yaptılar extraokk
keşke itemcopy bende olsa ve yapılsa oyunda büyükbaba olurum Mr. Green Mr. Green kahvekeyfi
yapan nası bılıo Mr. Green allah cızırtını vermesn
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bunları nasıl yapıyorsunuz merak ediyorum dupe diyorlar 1 dupelenmiş item gören oldumu ki herkez heryere dupe var diye topic açıyor ve nerden görülüyor yada biliniyorda dupe hack diye yazılıyor ben bunu fight club filminin seneryosuna benzetiyorum ve şu atasözü de buna uyuyor 1 deli kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyor bırakın allah aşkına bu tür işleri şu internette görmediğiniz işlere nasıl inanıyorsunuz Exclamation 2 sn mantığınızı yürütün.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap