Tebriklerr
İsu beklerken Demon düşerse...<Video>
· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Adam işi biliyo demon'un altına girdiğin zaman alan atmayacaksın olay bu 🤝 -Tebrikler
Ps: Bu Türkçe'de nereye cekersen oraya geliyo yav 🎭
Ps: Bu Türkçe'de nereye cekersen oraya geliyo yav 🎭
C
celebrition
⭐ 17y
Öleceğini bile bile altına girmen niye? 😁
2 tane 100 lvl staff benden dakıkalar önce bulmuş ve hp %70 1 skilin bile büyük değeri var. Hp %5e düşünce ölümüne daldım. Aslında orda taktik hatası yaptım. 2inci stafda yatınca meydan bana kalmıştı. life ı kapatıp rahat rahat dalsam garanti olurdu bu şekil riske attım 🎅
Unique kesmek beceri ister ^^
Ps:Tebrikler
Şu yürüyüşe bak ayyy^^Bi o yana bi bu yana^^
😆
hoşuna gittiyse sana bi randevu ayarlayayım maviiyle düz duvara tırmanma sonra 😁
🤝
hoşuna gittiyse sana bi randevu ayarlayayım maviiyle düz duvara tırmanma sonra 😁
👍
B
BonezCrusher
⭐ 19y
tbrkler bro 😊
tebrikler.Nedir bu uniqlerin senden çektiği 😄
Tebrikler
Special thx to Flexi C
chipshajen
⭐ 17y
Adam mavii 😊
C
CheckPoint_
⭐ 17y
tebrikler
Omg Omg Omg 😱 Helal Bro.
Tebrikler 😄 fakat şarkı seçimi çok kötü 😄
2 tane 100 lvl staff benden dakıkalar önce bulmuş ve hp %70 1 skilin bile büyük değeri var. Hp %5e düşünce ölümüne daldım. Aslında orda taktik hatası yaptım. 2inci stafda yatınca meydan bana kalmıştı. life ı kapatıp rahat rahat dalsam garanti olurdu bu şekil riske attım 🎅
ya bı kere altına gırsede olmezdı kendı dusundugu taktık hatasıda yanlıs bence lıfe kapatana kadar bles ac orbıt at yatmazsınkı..
C
CheckPoint_
⭐ 17y
tebrikler
tebrikler bro^^ anlamadıgım tek konu niye buldugun an bi bless ve recovery ile ölmeni %0 lara getirmek yerine zorladıgın ? wiz cleric charım olsun die hep dua etmisimdir fakat hızlı kasstıgı icin hep wizz bard ile demon kesmeyi denemisimdir 😆
Gratz. 🍺
Sen bu işi biliyorsun 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap