Icerige atla
Extraloob

İsu beklerken Demon düşerse...<Video>

· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme
W
WildKing OP ⭐ 19y
Tebriklerr
26 Yanıt
F
Adam işi biliyo demon'un altına girdiğin zaman alan atmayacaksın olay bu 🤝 -Tebrikler
Ps: Bu Türkçe'de nereye cekersen oraya geliyo yav 🎭
C
Öleceğini bile bile altına girmen niye? 😁
_
_ANIL_ ⭐ 19y

2 tane 100 lvl staff benden dakıkalar önce bulmuş ve hp %70 1 skilin bile büyük değeri var. Hp %5e düşünce ölümüne daldım. Aslında orda taktik hatası yaptım. 2inci stafda yatınca meydan bana kalmıştı. life ı kapatıp rahat rahat dalsam garanti olurdu bu şekil riske attım 🎅

Unique kesmek beceri ister ^^

Ps:Tebrikler
P
PowerInMe ⭐ 17y
Şu yürüyüşe bak ayyy^^Bi o yana bi bu yana^^
_
_ANIL_ ⭐ 19y

😆
_
_ANIL_ ⭐ 19y

hoşuna gittiyse sana bi randevu ayarlayayım maviiyle düz duvara tırmanma sonra 😁

🤝
P
PowerInMe ⭐ 17y

hoşuna gittiyse sana bi randevu ayarlayayım maviiyle düz duvara tırmanma sonra 😁

👍
B
tbrkler bro 😊
B
BiG BoY ⭐ 18y
tebrikler.Nedir bu uniqlerin senden çektiği 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Tebrikler
Special thx to Flexi
C
chipshajen ⭐ 17y
Adam mavii 😊
C
tebrikler
X
Xrosower ⭐ 17y
Omg Omg Omg 😱 Helal Bro.
C
Castiela ⭐ 18y
Tebrikler 😄 fakat şarkı seçimi çok kötü 😄
A
arthas985 ⭐ 18y

2 tane 100 lvl staff benden dakıkalar önce bulmuş ve hp %70 1 skilin bile büyük değeri var. Hp %5e düşünce ölümüne daldım. Aslında orda taktik hatası yaptım. 2inci stafda yatınca meydan bana kalmıştı. life ı kapatıp rahat rahat dalsam garanti olurdu bu şekil riske attım 🎅

ya bı kere altına gırsede olmezdı kendı dusundugu taktık hatasıda yanlıs bence lıfe kapatana kadar bles ac orbıt at yatmazsınkı..
C
tebrikler
P
Platiny ⭐ 17y
tebrikler bro^^ anlamadıgım tek konu niye buldugun an bi bless ve recovery ile ölmeni %0 lara getirmek yerine zorladıgın ? wiz cleric charım olsun die hep dua etmisimdir fakat hızlı kasstıgı icin hep wizz bard ile demon kesmeyi denemisimdir 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gratz. 🍺
H
HnTRue ⭐ 18y
Sen bu işi biliyorsun 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: