Tebrik ederim usta 👍
İvy beklerken İsu'ya 6 Ekim 2010 Video
· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Tebrikler ! nice uniquelere
kaldığın yerden devam tbr ™
tebrikler
song name ? pray:
U
unutulur38
⭐ 16y
HeLaL kardeşm
Gzz Ustaa yahu 2 3 videonu izledim ve su sonuça vardım. Senden başka unique kesmeye gelen yokmu KOCAMAN serverde.Yahu ıwy den isu gidiosun ezik biri Sp1 de kesio ve kimse görmemiş.
Sonra arenadan yaya olarak 😄 gidiosun isu içerde gene kimse yok O.o Walla bizim persia da lure değilse en fazla duracağı 45 ile 50 sn arası (Lord ve üstü hariçç)Face spawn olursa kesioz ancak.
Walla videolarda şaşırdım baya -_-"
Sonra arenadan yaya olarak 😄 gidiosun isu içerde gene kimse yok O.o Walla bizim persia da lure değilse en fazla duracağı 45 ile 50 sn arası (Lord ve üstü hariçç)Face spawn olursa kesioz ancak.
Unique Kralı diye boşa demiyoruz summer6:
--Tebrikler
--Tebrikler
Bir insan Deli master olunca böyle oluyor ^^
Gzz Ustaa yahu 2 3 videonu izledim ve su sonuça vardım. Senden başka unique kesmeye gelen yokmu KOCAMAN serverde.Yahu ıwy den isu gidiosun ezik biri Sp1 de kesio ve kimse görmemiş.
Dostum tabiki o unıquelerin kesildiği saat geç bir saat yada sabaha karşı. Özellikle bu videonun video özelliği isu'nun kesilmesi değil reversesiz arenadan nasıl isu bulunacağı geç bir saatte olsa yoksa uniq spawn olsun skillere bas kes bunun bir video özelliği olmaz. Ben her çektiğim videoyu değilde daha ilginc olanlarını koyuyorum anlatabildim?
Anladım Thnx :)) 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap